Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu aldatma çok tartışılacak (1 Kullanıcı)

eFkarLı

Kayıtlı Kullanıcı
Bu aldatma çok tartışılacak
İnternet bu haberi sunmak gibi faydalı işler yaparken bir aileyi de dağıttı. Eşinin dini bir sitede kendisini aldattığını analatan kadının isyanı çok tartışılacak...

BU DİN Mİ İSLAMİYET Mİ?

17 yıllık evli olduğu kocasının, işyerinden girdiği internetten İslami içerikli bir siteye girdiğini, kendisini "Biz namazı ve İslamiyet’i öğrenmeye çalışıyoruz" dediğini söyleyen kadın, eşinin bir zaman sonra bu siteden tanıştığı başörtülü ve evli olan bir kadınla kendisini aldattığını ifade etti.

Eşinin kendisini aldattığı kadının, kapalı, evli ve bir de çocuğu olduğunu, kendilerini bir gece konuşurken yakaladığını aktaran gözü yaşlı kadın, eşinin o kadınla namazla ve dinle alakalı konuşmadığını bu yüzden ayrılma noktasına geldiklerini söyledi. Eşinin evden ayrıldığını ve bir süre sonra barıştıklarını fakat eşinin bu kadınla ilişkisine devam ettiğini ifade kadın, bunun ne dine ne de ahlaka sığdığını belirterek, Nur Ertürk ve Mustafa Karataş'a ne yapması gerektiğini sordu.

"Bu din mi, İslamiyet mi?" diye sorarak bu tür insanların inançlarımızı yıktığına vurgu yapan kadın çocuklarının 5 gündür ayakta uyuyarak okula gittiğini, babalarının ise buna hiç aldırış etmeden çocuklarından saygı beklediğini söyledi.

Aşağıdan Videoyu Lütfen İzleyin

Video - Aldatılan kadının ağlatan isyanı - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
uzulerek ızledım
Allah kolaylık versın
basını orten ınsan neyerı kımı temsıl ettıgını cok ıyı bılmelı ve o onuru tasıyabılmelı daha bırsey dıyemıyorum

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
karatas hocanın cevabını dınlemek ısterdım okkalı bır cevap verecegım demıstı sanırm

eFkarLı

Kayıtlı Kullanıcı
Bende bırsey dıyemıyorum sadece yazık hemde çok yazık..:(

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
sagolasın kardesım cok makbule gectı ınankı

eFkarLı

Kayıtlı Kullanıcı
Hoca gerçekten guzel cevap verdı..

Teşekkürler yanlız bu konuda baska kısılerın yorum yapmayısını anlamış degılım..:(

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
acı gerçekten doğruysa tabi. bu sitede özel mesaj olmaması - bazen zorluk çeksekte- isabetli.

eFkarLı

Kayıtlı Kullanıcı
Pek uydurma olmayabılır hatta gerçek dusunuyorum böyle kısılıksızler olabılır.

Sıtede bunun kapalı olmasına bende sevındım ıyı paylasımlar dılerım.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
geçen akşam netten izledim bende.gözyaşlarımı tutamadım ama hocanın cevabını dinleyememiştim.Allah razı olsun.çok acı bir durum.Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Hocamızın ağzına sağlık çok güzel cevap vermiş Rabbim bu tarz kişileri ıslah etsin inşaAllah

umit_c

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.umitcoskunsu.com
nekadar üzücü bir durum yazıklar olsun bunu yapanlara..ALLAH(c.c)islah etsin...maşallah hocam cevabını vermiş.. bu sitenin özel mesaj atılamamasını seviyorum..ne yazıkki insanların bir çoğu burada butür ilişki kurabilmek için bu tür sitelere üye oluyorlar..rabbim islah etsin..paylaşımınız için teşekkürler

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
iyiki brda kapalı özel mesaj ben çok menunum bazı insanlar sitelere hangi sebeple girdiklerini idrak edemiolarr allah böle sapkınlıklardan korusunn...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
çok zor bir durum allahım sabır versinn evet hookalı cevabı yapıştırmış insan elinin altındakinn depğerini bilmeli sanmasın o onun olcak döncek dolaşcak gene karısınn olcak allahım ıslah etsin böle insanları..

yolun yarısı

Kayıtlı Kullanıcı
bende izledim ve çok üzüldüm,kadın canlı canlı yaşadıklarını ağlayarak anlatıyor,çok kötü bir durum, sanal ortamın verdiği sonuçlar işte! Allah sabır versin,hidayet versin..

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim bizi ve neslimizi korusun bu durumlardan...

leyla-1

Altın Üye
Allah yardımcıları olsun Allah şaşırtmasın Allah hidayet etsin ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah kimseyi doğru yoldan ayımasın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
çok kötü ldum acaba mustafa hocam ne cevap verdi onu merak ettinm

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Sağolun paylaşım için...
Kadın ve çocuklarına çok yazık olmuş.
Malesef böyleleri çok....:a33:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt