Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ADAMIN Yerinde OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ.?
(1 Kullanıcı)
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar ben o adamın yerinde olmak istemezdim eğer olsaydımda Hz İBRAHİMİN ateşe düştüğünde gösterdiği teslimiyetle RABBİME yönelir ve hakkımda ne diliyorsa her hükmüne boyun eğerdim
Selamünaleyküm kardeşim...valla o karku anında ne yapacağımı bilemiyorum ama ALLAHın takdirine bırakırdım RABBİMİN izni ile...selaemtle kalın...gerçek mi bu resim yaaa
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar ben o adamın yerinde olmak istemezdim eğer olsaydımda Hz İBRAHİMİN ateşe düştüğünde gösterdiği teslimiyetle RABBİME yönelir ve hakkımda ne diliyorsa her hükmüne boyun eğerdim