Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Böyle olur Ahmedinejad’ın düğünü (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Böyle olur Ahmedinejad’ın düğünü
118640.jpg
iran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad’ın büyük oğlu dünyaevine girdi. Sadeliğiyle dikkat çeken düğünde, Ahmedinejad, konuklara meyve ikram etti, cemaate imamlık

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın büyük oğlu, ülkenin turizm ve tarihi eserlerden sorumlu Cumhurbaşkanı yardımcısı İsfendiyar Rahim Meşai’nin kızıyla evlendi.
Birçok dünya liderinin oğlu ve kızlarının düğününe aksine İran liderinin oğlunun düğünü sadeliği ile dikkat çekti.
Yalnızca 4 saat süren törende, davetlilere meyve ve tatlı ikram edilirken akşam ve yatsı namazları Ahmedinejad tarafından kıldırıldı.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hayırlı günler..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Adamın gerçekten çok sade bir yaşamı varmış

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Günümüzde pek böyle düğünler kalmadı insanın garibine gidiyo ama bize düşen : Hayırlısı olsun İnşaAllah....

Selam ve dua ile...

ekrem2

Kayıtlı Kullanıcı
AhmediNejat gibi cumhurbaşkanları inşallah biz de de olur.Böyle adam gibi adamlara bu ülkenin çok ihtiyacı var.
ABD ve İsrail'in tek korkulu rüyası İran dır.Allah (c.c) onlardan razı olsun.
Onlara bakıp Kendimizden üzüntü onlardan, sevinç duyuyorum ben.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
AhmediNejat gibi cumhurbaşkanları inşallah biz de de olur.Böyle adam gibi adamlara bu ülkenin çok ihtiyacı var.
ABD ve İsrail'in tek korkulu rüyası İran dır.Allah (c.c) onlardan razı olsun.
Onlara bakıp Kendimizden üzüntü onlardan, sevinç duyuyorum ben.

Amin inşallah...Hayırlı günler.. :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt