Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Böyle güzel bir sitede neden takma isim (2 Kullanıcı)

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı
B):eek:Degerli kardeslerim ben bu siteye uye olali yaklasik 2 ay oldu ve üye olurken hic tereddüt etmeden kendi adimi ve soyadimi kullandim,ve halada öyle çünkü bu site gercektende ayricalikli bir site ve üyeleride öyle bunu her üye biliyor tabiiki site yada üyeler hakkinda fazla metiyeler dizmeye gerek yoktur sanirim.Ee ozaman neden takma isim kullaniliyor bunu merak ediyorum dogrusu, eger kendi ismimizin kullanilmasinin bir sakincasi varsa banada söyleyin bende takma bir isim bulayim.Simdiden bu foruma cevap yazan,yazmayan herkesden Allah razi olsun.B):eek: Lütfen beni kimse yanlis anlamasin benim amacim, böylesine insanlarin birbirlerine hayirdua ile hitap ettigi bir sitede takma ismin kullanilmasinin nedeni nedir.Sadece bu

ORBE

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Böyle güzel bir sitede neden takma isim

kişisel tercih heralde. belki cogunluk cinsiyetlerinin belli olmaması için kullanıyordur.olabilir.hayırlı geceler

BRC

Kayıtlı Kullanıcı

Hakan Özdemir kardeşim..
Öcelikle belirteyim ben bu siteye yeni üye oldum.. Başka bir foruma da üyeliğim var. Genellikle kişilerin özellikle bayanların gerçek isimlerini kullanmamalarının bir nedeni bazı art niyetli kişilerin rahatsız edici sözlerine maruz kalmamak olabilir. Bunu ben üye olduğum diğer forumdan biliyorum..
Dini içerikli forumlar seviyeli forumlardır.. Üyeler de keza öyledir. Fakat forum dışından , forumla alakalı olmayan kişiler özellikle üye olup , forum düzenini bozmaya çalışabiliyorlar.. Sohbet etmek isteyenler, tanışmak isteyenler vs... Halbuki bunlar için bir çok site var. Özellikle bu duruma da bayanların maruz kalması , isimlerin takma oluşunu açıklıyor olsa gerek.. Erkek üyeler için birşey söyleyemeyeceğim.. Onların takma isim kullanmaları konusunda herhangi bir bilgim yok..

Benim düşüncelerim bunlar.. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. A.E.O

Saygılar..

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

BRC yazdı:
Hakan Özdemir kardeşim..
Öcelikle belirteyim ben bu siteye yeni üye oldum.. Başka bir foruma da üyeliğim var. Genellikle kişilerin özellikle bayanların gerçek isimlerini kullanmamalarının bir nedeni bazı art niyetli kişilerin rahatsız edici sözlerine maruz kalmamak olabilir. Bunu ben üye olduğum diğer forumdan biliyorum..
Dini içerikli forumlar seviyeli forumlardır.. Üyeler de keza öyledir. Fakat forum dışından , forumla alakalı olmayan kişiler özellikle üye olup , forum düzenini bozmaya çalışabiliyorlar.. Sohbet etmek isteyenler, tanışmak isteyenler vs... Halbuki bunlar için bir çok site var. Özellikle bu duruma da bayanların maruz kalması , isimlerin takma oluşunu açıklıyor olsa gerek.. Erkek üyeler için birşey söyleyemeyeceğim.. Onların takma isim kullanmaları konusunda herhangi bir bilgim yok..

Benim düşüncelerim bunlar.. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. A.E.O

Saygılar..
BRC kardesim,
acik cevabinizdan dolayi tesekkür ederim,sizin bu cevabinizla neden takma isim kullanildigini anladim.Ben herkesi kendim gibi gördügümden art niyetli insanlar olabilecegini bir an için düsünemedim ama haklisiniz her yerde oldugu gibi böyle güzel bir okulun(okul diyorum çünkü ben bu site sayesinde çok sey ögrendim ve ögrenmeye devam etmekteyim)içerisindede art niyetliler olabilir.Böyle gereksiz bir konu için zamanini aldigim kardeslerimden helallik dilerim.Umari haklarini helal ederler.B)B)

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

ORBE yazdı:
kişisel tercih heralde. belki cogunluk cinsiyetlerinin belli olmaması için kullanıyordur.olabilir.hayırlı geceler
ORBE kardesim
Cevabinizdan dolayi tesekkürler.Sanirim haklisiniz, sizde hakkinizi helal edin boyle gereksiz bir konunu için zamaninizi aldim.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

BRCkardeşim çok haklısın ben ilk defa böyle bir siteye üye olduğum için takma isim kullanmak aklıma gelmedi art niyet düşünmediğim için gerek gömedim iyiki msn adresimi oğlum uyardığı için açık yazmadık ama nereden aldılarsa mesaj bölümünden rahatsız ettiler sohbet yapalım diye zaten hep beraber sohbet yapıyoruz yorumlarımızı yapıyoruz düşüncelerimizi söylüyoruz mesaj bölümünü kapattılar iyi oldu S.A.B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

s.a benim kullandığım ad takma değil, kendi adım, böyle bir şeye gerek duymadım. BRC kardeşimin de bahsettiği gibi benim de başıma böyle hoş olmayan şeyler gelmişti. ama bunu yapanlar elbette bu sitenin misyonuna aykırı davranan ve buraya malum amaçlar için üye olmuş kişilerdir.. fakat yazılan özel mesajlara hiç cevap vermemekle de bu meseleyi, üye olduğum ilk günden çözümledim çok şükür.bunları yapanların da islamla bir alakaları olduğunu hiç sanmıyorum.. yeri gelmişken söylemek iyi oldu. teşekkürler böyle bir başlık açtığınız için. selam ve dua ile

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
BRCkardeşim çok haklısın ben ilk defa böyle bir siteye üye olduğum için takma isim kullanmak aklıma gelmedi art niyet düşünmediğim için gerek gömedim iyiki msn adresimi oğlum uyardığı için açık yazmadık ama nereden aldılarsa mesaj bölümünden rahatsız ettiler sohbet yapalım diye zaten hep beraber sohbet yapıyoruz yorumlarımızı yapıyoruz düşüncelerimizi söylüyoruz mesaj bölümünü kapattılar iyi oldu S.A.B)B)B)
Hafize kardesim
Katkinizdan dolayi Allah razi olsun ben bu basligi açarken sadece neden takma isim kullanildigini merak etmisdim ama böyle bir sitede art niyetlilerin olabilecegini hiç düsúnmemisdim ancak anliyorum ki sizin,benim ve diger kardeslerimin niyeti bu siteden faydalanmakken kendini bilmeyen bazi art niyetliler bu sitenin huzurunu bozabiliyorlar ve bu yuzden insanlar takma isim kullaniyorlar .Bende sizin gibi üye olurken takma isim kullanmak aklima hiç gelmedi.zaten baska bir siteyede üye olmayi düsünmüyorum,gün gelirde üye olursam ozaman takma isimle üye olacagim kesin.Yaziniza geç cevap verdigim için özür dilerim pek fazla vaktim olmuyor vakit buldukca bakip cevap yazabiliyorum.B)B)

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
s.a benim kullandığım ad takma değil, kendi adım, böyle bir şeye gerek duymadım. BRC kardeşimin de bahsettiği gibi benim de başıma böyle hoş olmayan şeyler gelmişti. ama bunu yapanlar elbette bu sitenin misyonuna aykırı davranan ve buraya malum amaçlar için üye olmuş kişilerdir.. fakat yazılan özel mesajlara hiç cevap vermemekle de bu meseleyi, üye olduğum ilk günden çözümledim çok şükür.bunları yapanların da islamla bir alakaları olduğunu hiç sanmıyorum.. yeri gelmişken söylemek iyi oldu. teşekkürler böyle bir başlık açtığınız için. selam ve dua ile
Aliye kardesim,
Asil ben tesekkür ederim bu basliga cevap yazdiginiz için,ilk üye oldugum siralarda banada özel mesajlar gelmisti ama hiç birine cevap vermedim çünkü benim amacimda sizin gibi islamdi onun için bu siteye üye oldum amacim baska olsa idi bunun için gereksiz haddinden fazla site var.Hatta burakin art niyeti klavyemde Türkçe harfler oladigindan bu sitedeki forumlara cevap yazarken kelimeleri seçerek yaziyorum ki insanlar okurken yanlis anlamasinlar diye.Ayrica geç cevapladigim için sizdende özür dierim.B)B)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. hakan bey.. aslında güzel düşünüyorsunuz. benimde gerçek ismim ama inanın pişman oldum.. şimdi özel mesaj bölümü kapatıldıda rahatladım biraz. buraya farklı amaçlarla giren kişiler malesef var. ve bu insanlar isimlere bakıyorlar özel mesajdan tanışalımmı,msn varmı gibi mesajlar gönderiyorlar..
ben gerçek isimlerini yazmayanlara hak veriyorum..
sizlerde verirsiniz...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. ben erkek oldugum halde banada oldu bı cok kere..ama herkes aynı nıyetle gırmıyor elden ne gelır..şimdı kapatımış guvengıgı kımselere soru soran arkadaşlar buraya yazıyodu..ama yazamayacaklar..selametle..

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
s.a. ben erkek oldugum halde banada oldu bı cok kere..ama herkes aynı nıyetle gırmıyor elden ne gelır..şimdı kapatımış guvengıgı kımselere soru soran arkadaşlar buraya yazıyodu..ama yazamayacaklar..selametle..

:) demek size de yazıyolardı ha aslında herkese yazılıyodu.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:

sız burdamısınız hala goremedım ıyı akşamlar demeden kactınız..hepınız ya...:D

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
s.a. hakan bey.. aslında güzel düşünüyorsunuz. benimde gerçek ismim ama inanın pişman oldum.. şimdi özel mesaj bölümü kapatıldıda rahatladım biraz. buraya farklı amaçlarla giren kişiler malesef var. ve bu insanlar isimlere bakıyorlar özel mesajdan tanışalımmı,msn varmı gibi mesajlar gönderiyorlar..
ben gerçek isimlerini yazmayanlara hak veriyorum..
sizlerde verirsiniz...
A.s. Zerrin hanim,
öncelikle cevabiniz için tesekkürler,Gerçek isimlerini vermeyenleri simdi bende anliyorum ve hak veriyorum ama dedigim gibi öncesi pek bir anlam verememistim,ama simdi gayet iyi anliyorum.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:

görmez gözünüz tabiki burdayım

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:

görmez gözünüz tabiki burdayım

yazınızı degıştırmıssınız..cok guzel..anlamlı..gozlerım bılgısayara bakmaktan bozulduda..:D:D

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:

herkes art niyetlilerden sikayetci;o halde site yöneticilerine bir tavsiyem var,üyeler bende dahil dini konuda sinava tabi tutulsunlar nasil olur bilmem bu konuda eminim pek çok teklif gelir.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

Hakan Ozdemir yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:

herkes art niyetlilerden sikayetci;o halde site yöneticilerine bir tavsiyem var,üyeler bende dahil dini konuda sinava tabi tutulsunlar nasil olur bilmem bu konuda eminim pek çok teklif gelir.

ben varım valla kardeşim guzel fıkır...allah razı olsun..B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

Hakan Ozdemir yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:

hakan abim ya sınıfta kalan olursa ne olacak

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
Hakan Ozdemir yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:

hakan abim ya sınıfta kalan olursa ne olacak

kalmaz..kımse inş..herkes yazılar gonderıyo nıye kalsınlar..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt