Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

böyle dinsizlere Allah'tan ıslah... (1 Kullanıcı)

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı
turan dursun denen ateist bir çok insanın aklını bulandırmak için birde site açmış bu yazıyı ordan aldım ve daha bir çok dini istismar edici, ateist yazılar.. www.turandursun.com arkadaşlar bir bakın sinirlerim gerildi ağzım açık kaldı ya

TURAN DURSUN SİTESİ' NE HOŞ GELDİNİZ

Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık. Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için de tabuların yıkılması gerekli. Her türlü tabu yıkılmalı. En başta da dinlerden , "inanç"lardan kaynağını alan tabular.

"Özgürlükleri bağlayan her türlü zincir kırılmalı, en başta da kafalardaki "iman zinciri". İman zincirine bağlı düşünce sabittir, değişmezdir. Bu ise doğanın değişken yapısına terstir. Zincirli zihin gelişme gösteremez; değişmelere, gelişmelere ayak uyduramaz. Dünyamızdaki her türlü olumlu gelişme, dinin ve imanınki başta olmak üzere, tabuların zincirinden kurtulabildiği, yol bulabildiği ölçüde gerçekleşebilmiştir. İnsan aklı, bilim, teknoloji, insan hakları alanında ulaşılan noktalar, bu yoldaki adımların ürünleridir.

Akıl ve bilim aydınlık kesimdedir. Din ve iman ise karanlık kesimde. Aklın, bilimin ölçüleri bellidir. Gözlem vardır, deney vardır, nesnellik vardır...Yolu ışıklandıran da bunlardır. Öyleyse "din"in üzerine nasıl gidilmesi gerektiği ortada ve son derece açık: Karanlığın üzerine nasıl gidilirse, "din"in üzerine de öyle gidilmelidir. Karanlıkla savaşılırken ışık gereklidir. Dinin, imanın üzerine gidilirken de..."

Böyle başlıyor Turan Dursun yayına çıkacak ilk kitabının önsözünde. Şeriatın kurşunları 4 eylül 1990 günü onu sırtında yedi yerinden vurup öldürmeden üç ay evvel...Öldürüleceğini çok iyi biliyordu Turan Dursun, ama şöyle diyordu: "Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım." Aydın ve cesur bir insan olarak ikincisini seçti o.

Ben yanmasam,
Sen yanmasan,
Biz yanmasak,
Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Nazım Hikmet

Sessizlikk

Kayıtlı Kullanıcı
RE: böyle dinsizlere Allah'tan ıslah...

Selamun aleykum kardeş şunu bilmek lazımdır ki bizim kendi yapmamız gereken daha önemli işlerimizin olduğudur.
Tabi ki böyle şeyleri görünce insan morali bozuluyor.
Onlar ne kadar dinimiz saldırsada biz eğer onlarla laf dalaşına girersek biz kaybederiz.
Çünkü Biz Onlarla uraştığımız zaman kendi derdimizi unutuyoruz malesef.
Bende bir site biliyorum orda bir balık var okuyunca insan çıldırası geliyor.
"Kur'an'ın Bir Masal Kitabından Ne Farkı Var" böyle bir başlık şimdi diyebilirisiniz böyle insanlarla mucadele edelim diye ama o konunun yazı paylaşım sayfası tam tamına 25 yazan yazmış ama sonuç malesef ki bizim müslümanlarımız böyle yapınca delil gösterelim onları inandıralım diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar çünkü onlar biz fırsat veriyoruz.
Gel benim dinime laf at diye biz cvp vermesek yazı yazmasak onlar ne konu açarlar nede laf atabilirler.

Onun için kardeş biz her zaman kendimizi çoluk çocuğumuzu düzeltmek için çaba sarf edicez.
Allah c.c dinimizi tam anlayıp anlatmak ve yaşamak nasip eylesin.

Selametle.

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

güzel hikaye Allah razı olsun

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

Sessizlikk yazdı:
Selamun aleykum kardeş şunu bilmek lazımdır ki bizim kendi yapmamız gereken daha önemli işlerimizin olduğudur.
Tabi ki böyle şeyleri görünce insan morali bozuluyor.
Onlar ne kadar dinimiz saldırsada biz eğer onlarla laf dalaşına girersek biz kaybederiz.
Çünkü Biz Onlarla uraştığımız zaman kendi derdimizi unutuyoruz malesef.
Bende bir site biliyorum orda bir balık var okuyunca insan çıldırası geliyor.
"Kur'an'ın Bir Masal Kitabından Ne Farkı Var" böyle bir başlık şimdi diyebilirisiniz böyle insanlarla mucadele edelim diye ama o konunun yazı paylaşım sayfası tam tamına 25 yazan yazmış ama sonuç malesef ki bizim müslümanlarımız böyle yapınca delil gösterelim onları inandıralım diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar çünkü onlar biz fırsat veriyoruz.
Gel benim dinime laf at diye biz cvp vermesek yazı yazmasak onlar ne konu açarlar nede laf atabilirler.

Onun için kardeş biz her zaman kendimizi çoluk çocuğumuzu düzeltmek için çaba sarf edicez.
Allah c.c dinimizi tam anlayıp anlatmak ve yaşamak nasip eylesin.

Selametle.

haklısın ama orada dini bir konu açtığımızda hemen içine damlayıp çamur fırlatıyorlar...elbeytte cevap veriyoruz

mehmetakif69

Kayıtlı Kullanıcı

ben bu siteye üye olup tartışmak istemiştim 1 sene önce üye oldum mescidiaksa isimiyle burada ki cahiller tanımadığı Allahtan korkuyorlar bir ahmağın peşinden gidiyorlar sakın girmeyin arkadaşlar ve konusunu etmeyin ben tecrübeliyim bu adamlara karşı çok tehlikeli düşünceler var orada Allaha peygambere küfrediyorlar :(

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

mehmetakif69 yazdı:
ben bu siteye üye olup tartışmak istemiştim 1 sene önce üye oldum mescidiaksa isimiyle burada ki cahiller tanımadığı Allahtan korkuyorlar bir ahmağın peşinden gidiyorlar sakın girmeyin arkadaşlar ve konusunu etmeyin ben tecrübeliyim bu adamlara karşı çok tehlikeli düşünceler var orada Allaha peygambere küfrediyorlar :(

ben o siteye değil memurlar.nette ateistlerle tartıştım...

mehmetakif69

Kayıtlı Kullanıcı

ateistin brisine dedim ki niye inanmıyorsun adam bana dedi ki Kuran ı Kerimde Allahın iman ettikleri iman eder yazıyor . :) bu kadar çelişki olabilirmi inanmadığı kitabın sözü ile muhalefet ediyor.

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

bir tek onla bitmiyorki...bunların iman olmaması için bir çok bahanesi var...

tugbayurt

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun baylaşımınız için bir gün benimde başıma gelmişti böyle bir olay xxxbirisi ahirete inanmadıgından bahsediyordu öldükten sonra fosil olacagımızı söyleyip duruyordu bende duramadım tabi senin aklını kim yarattı diyo sordum bu düşünce kabiliyetini nerden buldugunu sordum cevap veremedi insanların işine gelmiyo o zaman madem inanmıyosun bütün ahlaksızlıkları yap dedim nasıl olsa ölüceksin fosil olucaksın bana ceza alıcagını söyledi böyle yaparsam bende bu dünyada nasıl bir mahkeme var öbür taraftada bizim için bir mahkeme olacagını söyledim çok düşündü sonunda aklına yattı şimdi araştırma içersinde allah bütün inanmıyanlara yardım etsin allahın yoluna döndürsün herkeze vesile olmayı nasip etsin selametle kalın inş

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

B) S.A. ALLAH(c.c.) tüm inanmayanları hidayete erdirsin inş. biz inanan kullarını da imanla ölmek nasip etsin inş. bu tür ateist sitelerine girip de pirimlerini yükseltmeyin bence B) HAYIRLI CUMALAR SELAMETLE ..... B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt