Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

boyle bir dostunuz oldumu (1 Kullanıcı)

suaranur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeslerim, bu siteye yeni üye oldum, iykide olmusum,
benide araniza alirmisiniz, bende cok sikintiliyim, kendim ve ailem icin istiyorum, cok hassas biri oldum icin malesef hastaliklar pesimi birakmiyor, umarim tez zamanda allahin izniyle bu sikinitlardan kurtulurum, kendime hayirli bir yuva,.... rabbimim tüm bekarlarimiza hayirli kismetler versin, hayirli rizk,....annemin saglina kavusmasi, kardesleriminde hayirli ve huzurlu bir hayat gecirmesini, ....yuvamizda huzur mutluluk istiyorum, islerimizin rast gitmesi tüm olumsuzluklardan kurtulmak....., rabbime layik bir kul olabilmek,

bende 2 tane yasin aliyorum,
üyeliğin hayırlı olsun kardeşim. geçmiş olsun. biraz rahat olmaya çalış. rahat olanlar hastalık bulmuyor pek. leyla ekliyor listeye dört gündür girmedi girince yeni listeye ekler sizi. ALLAH kabul etsin dualarınızı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt