Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bizde Yapiyormuyuz (1 Kullanıcı)

ahirzamangülü

Kayıtlı Kullanıcı
SAHABELERDEN BİRİ, EFENDİMİZİN(S.A.V) YANINA GELEREK -YA RESULALLAH. DEDİ. KALBİM KATILAŞTI.NE DUYGULANABİLİYORUM,NEDE AĞLAYABİLİYORUM.TAVSİYENİZ NEDİR? EFENDİMİZ(S.A.V) -BİR YETİMİN BAŞINI OKŞA,DİYE BUYURURLAR. İÇİNDE BİR ŞEYİN KIMILDANDIĞINI HİSSEDECEKSİN........ EVET ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ BU TAVSİYEYE BİZDE UYALIM MI.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm ALLAH razı olsun kardeşim. Evet kalbimize bir sevgi hasıl olursa bazı şeyleri daha iyi görür ve daha iyi anlarız...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...hayırlı cumalar...

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
uymayalım dersen uymayacak gıbı yazmıssın :)........kızma sakın bana...........elbette uyalım

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
SAHABELERDEN BİRİ, EFENDİMİZİN(S.A.V) YANINA GELEREK -YA RESULALLAH. DEDİ. KALBİM KATILAŞTI.NE DUYGULANABİLİYORUM,NEDE AĞLAYABİLİYORUM.TAVSİYENİZ NEDİR? EFENDİMİZ(S.A.V) -BİR YETİMİN BAŞINI OKŞA,DİYE BUYURURLAR. İÇİNDE BİR ŞEYİN KIMILDANDIĞINI HİSSEDECEKSİN........ EVET ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ BU TAVSİYEYE BİZDE UYALIM MI.

çok güzel bir hatırlatma ,Allah razı olsun

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm..
ben zaten yetim görünce hiç dayanamıyorum.....
üzülüyorum..
tüm yetimler öksüzler bir parçacık sefkate ilgiye muhtaçlar.....
çok birşey degil.....
emeginize saglık
selametle

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
seni kırdım...binlerce özür diliyorum senden...ama seni kırmak için öyle yazmadım..bir dedim işte ...ama gercekten senden cok bana dokundu ..kendımı senın yerıne koydugumda farkına vardım yazdıgım anlamsız bir ifade idi....ama nıyetımde senı kırmak gercekten yoktu...dilimden sıçrayan bir kıvılcımın bilseydim bir anda kor olacağını ,akıl edebilseydim o an için,bunu yapmaz yazmazdım...benı yanlıs degerlendırme ve beni dostlugundan çıkartma ne olur......yüreğim ellerimde özür diliyorum senden

avsar

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir hatırlatma ,Allah razı olsun

Melkor

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar benden size tavsiye yumuşaklık 21.yüzyıla göre değildir.

ahirzamangülü

Kayıtlı Kullanıcı
seni kırdım...binlerce özür diliyorum senden...ama seni kırmak için öyle yazmadım..bir dedim işte ...ama gercekten senden cok bana dokundu ..kendımı senın yerıne koydugumda farkına vardım yazdıgım anlamsız bir ifade idi....ama nıyetımde senı kırmak gercekten yoktu...dilimden sıçrayan bir kıvılcımın bilseydim bir anda kor olacağını ,akıl edebilseydim o an için,bunu yapmaz yazmazdım...benı yanlıs degerlendırme ve beni dostlugundan çıkartma ne olur......yüreğim ellerimde özür diliyorum senden

kardeşim üzülme bukadar din kardeşiyiz darılmadım sorun değil.yeni okudum iletini.Allaha emanet ol.

ahirzamangülü

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar benden size tavsiye yumuşaklık 21.yüzyıla göre değildir.

kardeşim eleştirilere açığız ama ben sizin gibi düşünmüyorum.her insanın vicdanı vardır.önemli olan körelen duyguları gün yüzüne çıkarmaktır.kimse duygusuz değildir.aksini söyleseler bile.........

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Cok Guzel Bir Paylaşim
Yetimin Başini Okşamak
Yapmaya Calişiyorum Kendi Capimda
Daha Da Cok Yapmali
Bilmem Kii Ben Mi Cok Duygusalim Dayanamiyorum Ki Cocuklara Hele Ki Acilara
Ağliyorum Hep Sulu Goz Işte
Allah Razi Olsun Kardeşim Hatirlattiniz Bizlere
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile

ahirzamangülü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Cok Guzel Bir Paylaşim
Yetimin Başini Okşamak
Yapmaya Calişiyorum Kendi Capimda
Daha Da Cok Yapmali
Bilmem Kii Ben Mi Cok Duygusalim Dayanamiyorum Ki Cocuklara Hele Ki Acilara
Ağliyorum Hep Sulu Goz Işte
Allah Razi Olsun Kardeşim Hatirlattiniz Bizlere
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile

Allah sizlerdende razı olsun kardeşim.duygusuz olmaktansa duygularınızı yansıtabilmeniz ne kadar güzel.Rabbim körelen duygularını çıkaramayanlara hideyet etsin.selametle kalın:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt