Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah; Rabbim razi olsun kardesim bizlere bir kere daha bu kardeslerimizi hatirlattiginiz için :A :A Rabbim "Ya Rab" sen süphesiz Görüyorsun bu gençerimizi Ilk senden medet umarim Ya Rab.InsaAllah duyarli bir toplum oluruzda bu gençlerimize yardimci olmaya çalisiriz.Rabbim sana siginirim böyle seyleri izleyip te sonra eskisi gibi yasamaktan. :A Allah (c.c.) razi olsun.Kainatin efendisine emanet olun.
SELAMÜN ALEYKÜM SALIH KARDESIM COK GÜZEL BIR KONU ACMISINIZ INANIN KENDIMI TUTAMADIM LÜTFEN MADEM BU KONUYU ACTINIZ GELIN HEP BIR DEN BES ON KATKIDA BULUNALIM TABI KI DUA LARIMIZ DALAR BENIM GÜZEL **ALLAH"IM **NE OLUR ONLARA YARDIM ETMEMIZ VE HAYIR DUALARI ALMAMIZI NASIP ETSIN AMA SADECE DUA LARDA KALMIYALIM BIR SEYLER YAPALIM O COCUGUN FERYADINI:A:A:A DUYALIM YARDIM EDELIM ONLARA NEREYE VERMIYORUZ SU ZAMAN DA BIR KONTÜR ALIYORUZ 13,YTL VERIYORUZ HALBIKI BU ON ÜC YATELE ONLARA VERILSE DENSEKI KONTÖR ALDIM NE KAYBEDERIZ FAKIRMI OLURUZ AC MI KALIRIZ LÖTFEN BEN YARDIM ETMEYE HAZIRIM AMA NEREYE BIR BILGIM YOK SANIRIM O VIDEO ANTALYADA CEKILMIS BIR ARASTIRMA IMKANI YOKMU BEN YURT DISINDAYIM FAKAT AILEM ANTALYADA BIR SEY DUYARSANIZ ADRES GIBI FELAN BURAYA YAZIN BEN ELIMDEN GELDIGI KADAR YARDIM ETMEK ISTERIM **ALLAH TA** SIZDEN RAZI OLSUN BÖYLE INCE BIR KONUYA DEGINDIGINIZ ICIN HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN,ALLAHA EMANET OLUN :A
selamün aleyküm hayırlı geceler herkese.gözlerim doalrak izledim bu videoyu.EY BÜYÜK ALLAHIM SEN BU İNSANLARI KURTAR YARABBİ BAŞTAN Bİ GĞNAH İŞLEMİŞLER AMA BU YAPTIKLARINDAN DOLAYI ÇOK ĞİŞMANLAR SEN ONKLARI AFEYLE GÜNAHLARINI BAĞIŞLA ALLAHIÖ.SEN RAHAMNSIN RAHİMSİN ALLAHIM NİCE GĞNAHKARLARI BAĞİLADIĞIN GİBİ O İNSANLARA RAHMETİNİ SUN YARABBİ.AMİN AİMN AMİN
salih kardeşim öncelikle ALLAH Razı olsun. Yazacak birşey bulamıyorum.İşte buan kelimelerin bittigi andır.Sadece dua etmek yeterlimidir bilmiyorum.Bu bir insanlık dramıdır.Bu bir insanlık dramıdır....