değerli kardesler ben suan bir cemaat yurda kalıyorum. Belki anlamışsınızdır kimin olduğunu isim vermek istemiyorum. Ben sakal bırakmayı seven bir insanım ama yurttaki hocalarımız izin vermiyor. Dünde Ispartanın sorumlu abisi gelecek diye benim traş olmamı istediler çok zoruma gitti. Ya kardesim Allahın kulu geliyor diye benim traş olmak zorundamıyım sünneti terk etmek zorundamıyım. Neyse traş oluyordum hoca geldi Salih bıyığnı bırakabilirsin dedi. Bende dedim olmaz dedim kesersem tam keserim. Oda bıyık bırakmak sünnet dedi ben sinirlendin ne diyorsunuz diye Peygamber Efendimiz ne zaman sakalına jilet vurduda bıyık bıraktı diye. Kafanıza göre fetva vermeyin dedim. Çok zoruma gitti. Eğer yanlışım varsa düzeltin bende bunu öğrenmek istiyorum. Sünnet Peygamber Efendimiz sallahu aleyhi vesselamın yapmış olduğun söylemiş oldu seyler değilmidir. Ozaman bıyık konusundada bir hadisi veya yapmış oldugu bir uygulaması vardır. Eğer siz bununla ilgili bir sey biliyorsanız bana bilgi verirseniz çok memunun olurum.