Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitsin artık yapılan haksızlıklar (1 Kullanıcı)

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
neden insanlar böyle acımasız neden herkes birbirinin hakkını yiyo neden bibirini üzüyo neden boşyere kalpler kırılıyo hani hepimiz kardeştik dünyamız ahiretimiz nereye gidiyo ben artık yoruldum isyan etmiyorum şu mübarek günde rabbime yalvarıyorum sevgili peygamberimiz hz.muhammed(S.A.V.) efendimizin hürmetine şu mübarek günün hürmetine rabbime yalvarıyorum bitsin artık kötülükler bitsin artık çektiklerim rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin AMİN...

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ogüzel ve samimi Dua larınız için ALLAH cc. razı olsun..

Fakat şöyle bi bakarsak ben müslümanım diyen herkes sünet ehline göremi yaşam sürüyor acaba...!!! eğer biz sünnet-i seniyyeden ne kadar uzaklaşırsak..Kuran-ı Kerim den ne kadar uzaklaşırsak o kadar kötülükler ve savaşlar artmakta bunun çözümüde belli.. Yüce Rabim cümlemize hidayet etsin inşaALLAH.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt