Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bişey soracağım size (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
bazı dularda diyorki allaha hamdü sena ve peygamberine salatü selamdan sora duaya başlayınız diyor..allaha hamdü sena nasıl yapılır bi duamı bu yoksa allaha övgüde mi bulunmayı kastediyor...
birde ayetlerde "harama bakmaktan sakının" diyor burda ne demek isteniyor yani afedersiniz ama müstehcen içerikli gibi filmler açık şeyleri kastediyor
aydınlatırsanız sevinirm arkadaşlar allah razı olsun

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
HAMDÜ SENA : ELHAMDÜLİLLAH : alemlerin rabbine şükürler olsun

salatü selam: ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNE MUHAMMED

HARAMA bakmaktan sakının derken de ; haram olan herşey....:a36:

Kaan Erdem

Yönetici
Ben t.ederim....Gülkoksam kardeşim,fırsat buldukça yani mevlam size nasip ettikçe Portaldaki tüm bilgilerden istifade edin,bu sorduğun soru karşısında çok üzüldüğümü belirtmek isterim bu durum bizlerin ne kadar eksik olduğunu gösteriyor.

Sana Ahmet ŞAHİN'in Yeni Aile İlmihali Kitabınıda tavsiye ediyorum.En kısa zamanda üstüne farz olanlar hakkında ALLAH celle celaluh'un izni ile ilerlemeni yürekten canı gönülden istiyorum.Anlatıklarım karşısında bizlerin çok iyi olduğu manasını çıkartma mevlam bizleride islah eylesin,hidayete erdirsin.

Selametle kalınız kardeşim.

bende çok teşekkür ederim

rica ederm degerli kardeşim.
selametle :H

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Ben t.ederim....Gülkoksam kardeşim,fırsat buldukça yani mevlam size nasip ettikçe Portaldaki tüm bilgilerden istifade edin,bu sorduğun soru karşısında çok üzüldüğümü belirtmek isterim bu durum bizlerin ne kadar eksik olduğunu gösteriyor.

Sana Ahmet ŞAHİN'in Yeni Aile İlmihali Kitabınıda tavsiye ediyorum.En kısa zamanda üstüne farz olanlar hakkında ALLAH celle celaluh'un izni ile ilerlemeni yürekten canı gönülden istiyorum.Anlatıklarım karşısında bizlerin çok iyi olduğu manasını çıkartma mevlam bizleride islah eylesin,hidayete erdirsin.

kaan abi ile düşüncelerim aynı.
eklemek istediklerimse;
lütfen artık uyumayalım. müslümanları uyutmaya calısanlara karsı daha dikkatli olalım.
bilgi donanımızı arttıralım inşAllah.
selam ve dua ile :H

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı

kaan abi hangi soruma çok üzüldün anlamadım doğrusu..
yani allaha hamd sena nasıl olur bu mu?
evet gerçekten eksiklerim var öğrenmek istedim sadece:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt