Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birinci Söz Klibi için destek! (1 Kullanıcı)

fani0945

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm.
Bu siteye yeni üye oldum.:gulegule

Kendi yapmış olduğum İslami bir video klip çalışmasıyla başka bir sitede içerik yarışmasına katıldım . Bu konuda sizleri yardıma davet ediyorum.(sırf yardım istemek için üye olduğumu düşünebilirsiniz, bunun için üzgünüm.)

Büyük emek vererek hazırladığım film: Risale-i Nur Külliyatı’ndan Birinci Söz’e aittir.
Puan vermek için üye olmak gerekmiyor.
Ayrıca başkalarını puan için davet etmek yarışma kurallarına aykırı değil, kul hakkı olmuyor.

Yalnız lütfen önce seyredin sonra takdir ettiğiniz puanı verin.
Yorum da yazabilirsiniz.(Ancak yarışma 15 Mayıs akşamı(yarın) sona eriyor, bitmesine sadece 2 gün var)

Link aşağıdadır. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
Puan veren vermeyen herkesten Mevla razı olsun.(msn deki arkadaşları da mümkünse haberdar edebilirsiniz.)

Bismillah Her Hayrın Başıdır, Birinci Söz, Besmele.. - 54 - Tahsin Kıvanç - Yarışmacı » Sezgiler.Com

fani0945

Kayıtlı Kullanıcı
Şu an 2. durumdayız. Bu gece yarısı yarışma sona eriyor.İlginiz için teşekkürler.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Aleykümselam...hoşgeldiniz üyeliğiniz daim ve hayırlı olsun....
ALLAH c.c. yar ve yardımcınız olsun...emeğinize sağlık güzel bir çalışma
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
oyumu kullandim kardesim hakkinda hayirlisi ne ise olsun insAllah uyeliginde hayirli ve daim olsun selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt