Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

biri akıl versin ne olur (1 Kullanıcı)

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benim bir abim var öz abim degil ailevi sorunlari oldugu için içkiye basladi ve kendine cok zarar veriyor ona bunun yanliş oldugunu söyledim bana biliyorum ama elimde degil diyor bende onun bu durumuna cok üzülüyorum ve agliyorum gecengün bana bir teklifte bulundu bundan sonra hiç aglama dedi bende içkiyi ve kendime zarar vermeyi bırakayım ben bu teklifi kabul ettim ama dogrumu yaptım bilmiyorum o içki içiyor ve ben bunu biliyorum ailesinde bunu benden baska bilen yok bunu hiç kimseye söyleme diyor bunu saklayarak onun bu yalanini gizlemiş oluyormuyum ve ona yardim etmiş oluyormuyum

berat05

Yönetici
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

sorunlarımızı saklayarak çözemez ve böyle yardım edemeyiz.
Abim dediğiniz kişinin size ne teklifte bulunduğunu bilemem ama siz onun içki içmesine bir şekilde sırrını saklayarak göz yumuyorsunuz

İçmek ve içmemek elinde.Nefsine hakim olması gerekende o.İçki içerek sorunların çözüme ulaşmayacağını yaşı itibariylede eminim biliyordur.
Sizin o kişinin sırrını saklamak yerine onun içki içmesinin ne denli kötü ve çözülemez yıkımlara yol açacağını anlatmanız gerek
İnsanlara yanlış yola sürüklemek yada onay vermek değil doğru yolu göstermek gerekirse bazende sert çıkışlar yapmak gerekir.

Haddimi aşmadan bir nebze yardımcı olmaya çalıştım.
Umarım problemi en kısa zamanda aşarsınız

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

sorunlarımızı saklayarak çözemez ve böyle yardım edemeyiz.
Abim dediğiniz kişinin size ne teklifte bulunduğunu bilemem ama siz onun içki içmesine bir şekilde sırrını saklayarak göz yumuyorsunuz

İçmek ve içmemek elinde.Nefsine hakim olması gerekende o.İçki içerek sorunların çözüme ulaşmayacağını yaşı itibariylede eminim biliyordur.
Sizin o kişinin sırrını saklamak yerine onun içki içmesinin ne denli kötü ve çözülemez yıkımlara yol açacağını anlatmanız gerek
İnsanlara yanlış yola sürüklemek yada onay vermek değil doğru yolu göstermek gerekirse bazende sert çıkışlar yapmak gerekir.

Haddimi aşmadan bir nebze yardımcı olmaya çalıştım.
Umarım problemi en kısa zamanda aşarsınız

verdiginiz bilgi için tesekkur ederim abimin bana ettigi teklif birdaha ne olursa olsun hiç agmayayacakmişim oda içmeyi bırakacakmiş ama aglamak elimde olmayan birsey ben dururken bile aglayan biriyim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt