Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birgün PEYGAMBERİMİZ Gelse Evimize!!!!!! (1 Kullanıcı)

mdogru

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün Peygamber ziyaretinize gelse, Yalnızca birkaç günlüğüne çalsa kapınızı,

Merak ediyorum neler yapacağımızı..."

Biliyorum. Böylesine şerefli bir konuğa en güzel odanızı açacağınızı,

Ona sunacağınız yemeklerin en iyisi olacağını,

Ve inandırmaya çalışacağınızı, Onu evinizde görüyor olmaktan mutluluk duyacağınızı;

Fakat söyleyin bana, Evinize doğru gelirken gördüğünüzde, O'nu hemen kapıda mı karşılayacaksınız?

Yoksa içeri almadan önce, aceleyle, Bazı dergileri, gazeteleri çarçabuk saklayıp Yerine Kur'an'ı mı koyacaksınız? "

Peki ya dünyalık müziğinizi, kasetlerinizi de saklayacak mısınız?

Ve bunun yerine ortalığa, Kitaplığınızın raflarında tozlanmış, Hadis kitapları mı çıkaracaksınız?

Peki Hemence içeriye girmesine izin verecek misiniz?

Yoksa telaşla ne yapayım diyerek, Sağa sola mı koşturacaksınız?"

Tanıştırmaktan onur duyacak mısınız en yakın arkadaşınızı onunla?

Yoksa hiç karşılaşmamalarını mı umardınız, Peygamberin ziyareti bitene dek birbirleriyle?

Şimdi söyleyin açık yüreklilikle, Onun kalmasını ister misiniz sizinle?
Sonsuza dek, hep birlikte...

Yoksa rahat bir nefes mi alacaksınız, Ziyareti bitip gittiğinde?"

İNSAN GERÇEKTEN HER AN "O" GELECEKMİŞ GİBİ YAŞAMALI DEĞİLMİ?
ŞİİRİN TAMAMI BU KADAR OLMAYABİLİR BULABİLDİĞİMİ PAYLAŞIYORUM.

Tails

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Birgün PEYGAMBERİMİZ Gelse Evimize!!!!!!

mdogru çok haklısın bencede yinede bunu hatırlattığın için çok saol B)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YANİ O ZAMAN BUNU ARDINDAN SÖYLENCEK TEK ŞEY BENCE PEYGEMBER EFENDİMİZ (S.AV)YOKSA BİLE O HERZAMAN KALBİMİZDE HERZAMAN ONUN EVİMİZDE MİSAFİR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP ONA LAİK BİR ÜMMET OLMALIYIZ HER AN.....

nilsu

Kayıtlı Kullanıcı

DERİN DERİN DÜŞÜNDÜRDÜN BENİ KARDEŞİM.BU HALDE ONU ONUN İSTEDİĞİ GİBİ KARŞILAYAMAZDIM HERHALDE.İTİRAF EDİYORUM.ÇOOOK İSTERİM AMA.ONA LAYIKMIYIZ ACABA.AMA ŞU DA VAR GENEDE KEŞKE GELSE.HAYATIMIZ NASIL DA DEĞİŞİRDİ,NASIL DA GÜZELLEŞİRDİ.

yeliz

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.resulugulu.com

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı

ellerinize saglik.siiri okurken hayal ettim kendimce ama ne yazikki itiraf etmeliyimki ona layik bi ev sahibesi degilim:(ona layik olamamaktan utaniyorum.:(:(:(

temmuzgunesi

Kayıtlı Kullanıcı

SEVİNÇTEN ÖLÜRÜM
AMA BİZDEN ÖNCE KİMLERİN EVİNE GİTMESİ GEREKİR POEYGAMBER EFENDİMİZİN:(

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim.biliyor musun ben ne yapacağımı bilemzdim.en azından şimdiden kestiremem ne yapacağımı..ama AĞLARDIM..bunu iyi biliyorum.AĞLARDIM..kesin AĞLARDIM..SELAMETLE.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM....BİR ÇOK ŞEYİ BİZE HATIRLATMAYA VE DERS VERMEYE VESİLE OLDUĞUN İÇİN.ELAM VE DUA İLE.

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim.Bu yazıyı her okuduğumda düşünüyorum acaba ben ne yapardım.Ama eksiklerin çok olduğunu biliyorum.Ne diyeyim Rabbim O'na layık ümmet olmayı nasip etsin.

mdogru

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM CÜMLEMİZE KENDİSİNİN YOLUNDAN BİR AN OLSUN AYRILMAYAN VE RASULÜNÜ EVİNDEN ÖNCE GÖNLÜNE MİSAFİR ETMİŞ VE BU DOĞRULTUDA BİR YAŞAM SÜREN KULLARINDAN EYLESİN... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

asla onu karşılayacak seviyede değilim utanır yüzüne bile bakamazdım :( ayaklarına kapanır şafeat dilenirdim evimde duvarda asılı duran kuranı kerimi okumayı bile bilmediğimi nasıl söylerdim ona (rabbim affet ne olur amin)

allah razı olsun kardeşimB)

mdogru

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK GEÇ OLDUĞUNU SANMIYORUM ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR KALDIKİ ARTIK ETRAFTA KURAN ÖĞRETEN O KADAR ÇOK İNSAN VARKİ HER İŞİN BAŞI AZİM İNŞALLAH ÖĞRENİRSİN Bİ AN ÖNCE FİDAN KARDEŞİM....

fatmaerikci34

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamunaleyküm canım kardeşim

RE: selamunaleyküm canım kardeşim

ALLAH SENDEN SONSUZ KEZ RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN EVDE HEP HAZIRLIKLIYIM ÇOK ŞÜKÜR SOFRAMA GELİR DİYE SOFRAMDA YERİ HAZIR EVİME GELİR DİYE YATAĞI HAZIR BEN HİSSEDİYORUM SOFRAMDA OTURDUĞUNU HAZIRLADIĞIM YATAKTA YATTIĞINI AMA İNŞALLAH BİRGÜN GERÇEKTEN GELİRDE ŞEREF VERİR NUR VERİR HANEME.... SELAM VE DUA İLE

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Hz Muhammed (s.a.v.) peygamberimizin gelmesi dünya yaşamında mümkün değildir. Ama gelseydi onu en güzel şekilde karşılardım elini öperdim ve onula en çok yapmak istediğim iki şey vardır. Birincisi beraber rasurullallah efendimizle namaz kılmak diğeri ise o Kur'an okuyup bende dinlemek olurdu. Ancak kıyametten önce Hz İsa (a.s.) gelicek onuda iyi bir şekilde karşılamak isterim doğrğusu. Ama Hz Muhamed peygamberimizin yeri başka. Selametle kalın arkadaşlar
Allah bu şiiri yazandan razı olsun. B):)

mdogru

Kayıtlı Kullanıcı

GERÇEKTEN BU ŞİİRİ OKUYUP ETKİLENMEMEK ELDE DEĞİL AMA BİR DE BUNLARI HAYATIMIZA REHBER KILABİLSEK..........

mdogru

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH cümlemize O nun izinde bir hayat yaşamayı lütfetsin....

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a. arkadaşlar,
Ben aciz, günahkar bir insan olarak o büyük insanın kapımı çaldığında , kendisine iyi bir ümmet olamadığım için, kendisinin özellikle türlü işkencelere maruz kalarak anlattığı, yücelttiği dini islamın hakim olması için çalışamadağım için, evimde hanımıma kendisinin eşlerine karşı davrandığı gibi davranamadığım, çocuklarıma kendisinin çocuklara davrandığı gibi davranamadığım, akraba ve eş dostlarıma, sahip çıkamadığım için, mahallem, köyüm, işyerim gibi umumi yerlerde kandisinin davranmamızı istediği gibi bir hayat süremediğim için, yeryüzünün bir çok coğrafyasında her gün binlerce insan ( %99'u müslüman) zulüm görüp, işkenceler altında inim inim inlerken bu zulmün kalkması için kalb ile buğz etmekten başka bir şey yapamadığım için, kendilerinin medineden sürgün ettiği yahudilerin, yeryüzünün en büyük gücü olup her tarafa düşmanlık saçmasını sadece seyrettiğim için ......... ayklarına kapanıp, af dilerdim,af dilerdim, af dilerdim. daha sonrada kendisinin Hz. Hamzanın katili olan VAHŞİ müslüman olduğunda "tamam müslümanlığın hayırlı olsun ama benim göreceğim yerlerde pek dolaşma, çünkü seni gördüğüm her zaman amcam aklıma gelir sana karşı yanlış şeyler düşünürüm" dediğini hatırlar ve gözünün önünde durupta bu yaşadığım hayatı kendisine hatırlarmamak için kendimi dağlara , bayırlara vurup mecnun misal dolaşırdım.

SAHİ KENDİLERİNE EVSAHİPLİĞİ NASIL YAPILIR Kİ!
BİZ PEYGAMBERİMİZİN HAYATI HAKKINDA NE BİLİYORUZ Kİ,
EN ÇOK SEVDİĞİ YEMEĞİ, KOKUYU, RENGİ, MEYVEYİ V.S.

K.S.E.O.

mdogru

Kayıtlı Kullanıcı

İNSAN BİLMEDİĞİNİN DÜŞMANIDIR BENCE MÜSLÜMANLARIN KARŞISINDA OLANLARIN EN BÜYÜK SORUNU BU BU EKSİKLİK BİZLERDEDE YOKMU SİZCE NE KADAR TANIYORUZ KAİNATIN İFTİHAR TOBLOSU HZ. MUHAMMED (SAV) İ. BİR MUHASEBEYE ÇEKELİM KENDİMİZİ VE TANIMAYA ÇALIŞALIM O'NU...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt