Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

birbirimizden dua isterken ne gibi art niyetimiz olabilir? (1 Kullanıcı)

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşlerim biraz önce başıma bi olay geldi ve sizlerle paylaşmak istedim bi arkadasımın toplaması gereken bı dua var kendısı ıcın deıl oda sehıtlerımız ıcın bı kampanya duzenlemıs onlara topluyo baska bı sıteye daha uyeyım ve orada bı arkadasıma yardım etmek ıstedıgımı soyledım ve yardımcı olabılırmısınız bu konuda dedıgımde aldıgım cevap ANLASILAN YINE BIRILERI BU KONULARDA CEPLERINI DOLDURMAK ISTIYOLAR oldu bu cevabı anlamadım benmı cok safım gercekten bole yapan ınsanlar varmı yardımcı olursanız sevınırım cunku ınanın eger varsada boyle bırının yerıne kondugum ıcın cok kotu oldum gozyaslarımı tutamıyorum RABBIM SIZDEN RAZI OLSUN GERCEKTEN BU SITE COK FARKLI RABBIM HEPINIZI UMMETI MUHAMMEDE LAYIK KULLARINDAN EYLESIN RABBIME EMANET OLUN

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
bilemiyorum ama bazen kişilerin yaptıkları ile söyledikleri bir olmayabilir.
Ama rabbim inşallah sizi art niyetli kişilerden korur.
Okunan 1 dua nın, yasini şerifin fatihanın ne zararı olabilir.
Allahıma büyük söylemeyim ben hiç bir forumda dua istemedim istemek yanlış demiyorum. duruma göre okuyorum. hem kendim sevap kazanmış oluyorum.

Yani çok fazla kafanıza takmanıza gerek yok. inanın bu islami forum sitesine takılan çok değişik kişiler vardır.

laves

Kayıtlı Kullanıcı
bilemiyorum ama bazen kişilerin yaptıkları ile söyledikleri bir olmayabilir.
Ama rabbim inşallah sizi art niyetli kişilerden korur.
Okunan 1 dua nın, yasini şerifin fatihanın ne zararı olabilir.
Allahıma büyük söylemeyim ben hiç bir forumda dua istemedim istemek yanlış demiyorum. duruma göre okuyorum. hem kendim sevap kazanmış oluyorum.

Yani çok fazla kafanıza takmanıza gerek yok. inanın bu islami forum sitesine takılan çok değişik kişiler vardır.
evt bende boyle dusunuyorum okudugunuz bı fatıhanın benım cebıme getırısı ne olabılırkı sonucta sızın nıyetınız bellı baskalarını one surup bı baska kısı ıcınde yapamm bnde bunu anlamadıgım ıcın kotum oldu acıkcası bıde boyle ınsanlarla aynı kefeye koyuldugum ıcın
Rabbım razı olsun fıkırlerınızı paylastıgınız ıcın Allaha emanet olun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Yaşamış olduğunuz olaya üzüldüm insanlar artık birbirlerine dua ederken bile art niyet mi düşünüyorlar bende bir kaç siteye girdim baktım nasıl diye inanki hiç hoşuma gitmedi gözünü sevim islamiyet.gen.tr nin dedim yok başka yerde eşi benzeri bu sitenin boşver kardeşim üzülme sende gördün sitemizin ne kadar temiz olduğunu ben başka islamla ilgili sitelere girmiyorum bu site yetiyoda artıyo bile burda herkes birbirlerine dua etmek için çaba harcıyorlar
selametle kardeşim

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Yaşamış olduğunuz olaya üzüldüm insanlar artık birbirlerine dua ederken bile art niyet mi düşünüyorlar bende bir kaç siteye girdim baktım nasıl diye inanki hiç hoşuma gitmedi gözünü sevim islamiyet.gen.tr nin dedim yok başka yerde eşi benzeri bu sitenin boşver kardeşim üzülme sende gördün sitemizin ne kadar temiz olduğunu ben başka islamla ilgili sitelere girmiyorum bu site yetiyoda artıyo bile burda herkes birbirlerine dua etmek için çaba harcıyorlar
selametle kardeşim
SAĞOL KARDEŞİM VALLAHİ ÇOK HAKLISIN VARSA YOKSA URASI USTUNE TANIMAM YANI BUGUNKU OLAYDAN SONRA HELE BASKA SITELERMI YOK ALLAHA EMANET OL

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş demekki o kişi duanı n ehemmiyetini ya da maksadını kavrayamamış...üzülmene gerek yok bizler anlayabiliyoruz halden...duada ederiz yasinde okuruz inşallah ve bu sitedeki kimsede bunu kötü düşünmez....selamün aleyküm....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt