Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bırakıyorum.. (1 Kullanıcı)

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
kilit vurma kapılarıma zaman tutamazsın
eskitirmisiniz sandınız beni yollar
ey kahır sen beni yıkabilir misin ki?
ey hasret ne kadar süründürürsün?
ben yar derim başka demem
onu isterim,başka istemem
şimdi beni tutarsa tutsun hasret
başarırsa unuttursun zaman
eskitirse eskitsin ömrümü yollar
ben yare gidiyorum
isterse bedende bıraksın beni
ben o aşkı ruhuma işliyorum
ruhum hariç herşeyi ardımda bırakıyorum....

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
yuregıne saglık kardeşim ne zaman geldin bilmiom ama sevındım se3nı gördugume selam ve dua ile kal.

allah razı olsun kardeşim.cuma günü geldim.ve bende sevindim sizleri gördügüme...
allaha emnetsiniz inş selam ve dua ile...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim.cuma günü geldim.ve bende sevindim sizleri gördügüme...
allaha emnetsiniz inş selam ve dua ile...

ecmain. cok sevındım rabbim hidayetını arttırsın inşa-ALLAH duanda banada yer ayırırsan sevınırım inşa-ALLAH bizede nasip olur o kutlu mekanlar.selam ve dua ile kal kardeşim.

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
ecmain. cok sevındım rabbim hidayetını arttırsın inşa-ALLAH duanda banada yer ayırırsan sevınırım inşa-ALLAH bizede nasip olur o kutlu mekanlar.selam ve dua ile kal kardeşim.

inş çümlemizin arttırsın.dualar müşterek kardeşim.rabbim hayrı istetsin ve hayrı yaşatsın cümlemize.

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. nasılsınız?nasıldı umre ziyatereiniz?

çok çok çok güzeldi....
elinde imkan olupta orayı istemeyene vah olsun..vahlar olsun....rabbim isteyenlere nasib etsin tekrar tekrar.gönlünde olmayanlarında gönlüne koysun inş.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
çok çok çok güzeldi....
elinde imkan olupta orayı istemeyene vah olsun..vahlar olsun....rabbim isteyenlere nasib etsin tekrar tekrar.gönlünde olmayanlarında gönlüne koysun inş.

Benim için de dua eder misizniz gitmeyi çok istiyorumm...Allah kabul etsin ziyaretinizi..''Kim kabrimi ziyaret ederse sefaatim vacip olur.''Hadis-i şerif Çok şansşısınız..​

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
aff afff!!!!!!!!!
acaba şanslımıyız degilmiyiz?inş hakkı ile gidip gelmişimdir ne diyelim rabbim inş bana tekrar nasib etsin ve tabi sizleride tekrar tekrar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt