Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir yardım da bana varmı (1 Kullanıcı)

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
kimse katılmadı demek kimse gerek duymadı bende silmek istedim

fidanras

Kayıtlı Kullanıcı
İş derken, her ne olursa olsun mu?
Elinizden hangi Zanaat gelir?

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
ben tekstilde calıştım genelde lojistik ama her türlü iş olabilir

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Kardeşim çok Oldu Girmeyeli Yani 3 Gün :) Hemen Pes Etmişsin Be Kardeşim Söyle Derdini Allah Buyuktur

leben

Kayıtlı Kullanıcı
kimse katılmadı demek kimse gerek duymadı bende silmek istedim

kardeşim çok çabuk pes etmişsin

sanırım biraz daha sabırlı olmalısın
bence; sabır ve zaman herşeyin ilacıdır

isteğini tekrar dile getirirsen allahın izniyle elimizden geleni yaparız
Allaha emanet olunuz...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardeşim Sabirli Olmam Seni Güçlü Ve Başarili Biri Olmaya Yönlendirir. Sikintin Nedir Anlayamadim.
Tekrar Dile Getir Elimizden Bir şey Gelirse Yapmaya Calişiriz Ayrica Kirilmana Küsmne Gerek Yok Cünkü Herkez Sitede Değil Suanda Daha Erken Bir Coğu Acmamiş Bile Sabret Birileri Sana Yetişir Cevap Verir. :)

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
pes etmek degil aslında birazda utangaçlıktan oldu daha yeni gelmişim buraya pat diye bişey istemek kimse beni daha iyi tanımıyor türkiye şartlarında artık iş bulmak çok zorlaştı iş ilanları var ama hep varsayım avrupa yakasında oturuyom bagcılar tarafında tekstilde yada yapabilcegim bir iş arıyom boş kalmaktan çok utanıyorum

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
pes etmek degil aslında birazda utangaçlıktan oldu daha yeni gelmişim buraya pat diye bişey istemek kimse beni daha iyi tanımıyor türkiye şartlarında artık iş bulmak çok zorlaştı iş ilanları var ama hep varsayım avrupa yakasında oturuyom bagcılar tarafında tekstilde yada yapabilcegim bir iş arıyom boş kalmaktan çok utanıyorum

kardeşim allah yardımcın olsun
allahtan umudunu kesme bende tektılde uzun zaman calıştım
modelistim ama kapalı oldugum için iş bulamıyorum 3 yıldır evdeyım ve dikiş dikiyorum
her şeyın hayırlısı olsun hakkında bıkmadan usanmadan araman lazım rızkını bunda utanacak bişi yok kardeşim selametle kal inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt