Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir sorum daha var.bilgili abiler ablalar bana yardım edermi (1 Kullanıcı)

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
Ya incinur ve dilek kardeşi,m sohbetinize istemeden göz miSafiri oldum hakkınızı helal edin ..
Rabbim seni ailene bağışlasın incinur esirgesin rabbim seni,,
herşey istediğin gibi olur inşallah gülüm..

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
amin allah herkesten razı olsun
ecmain olsun

EL_MİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallah incinurcum nasıl devam edersen öyle devam eder ve ileride dilerim rabbim uhrevi olarah yani ahiretini kazanma anlamında çok güzel makamlara kolaylıkla erişebilirsin çünkü genç birinin nefsi daha güçlüdür iradesi daha sağlamdır insanlar ileride kendilerini nefislerini temizlemeyi düşünürler ama yanlış düşünürler çünkü gençlikdeki sabırları iradeleri artık yokdur ve en kötüsü şeytan ona daha çok musallat olmadadır bir genç gibi şeytana galebe çalmada onun gibi olamaz bu yüce ariflerin açıklamalarıdır....Allah seni bu safhane hayallerine kavuştursun bu yaşta istediğin şeyler ileride senin nerede olacagını gösteriyor bana allah yar ve yardımcın olsun yüce allah ve onun peygamberleri şefaatçin olsun canem...bizede dua etmeyi unutma küçüğüm...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah teşekür ederim
zaten hep dua ediyorum allahım beni doğru yoldan ayırma bide uyumadan hasbünallahü ve nimel vekil diyorum allah bana yeter
sonra uyuyorum
allah herkesi korusun şeytana uydurmasın
kurandan ve peygamberimizin yolundan ayırmasın
hepinize dua ediyorum cümlemize

sevgi_ile

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim çok etkilendim.
Allah imanını daim kılsın.
Rabbim senin gibi bir evlat yetiştirmeyi de
bana nasip etsin inşallah
aminnnn...

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim ya maşalALLAH sana nazarım degmesin RABBİM seni herdaim korusun banada senin gibi düşünen evlatlar nasip etsin inşALLAHH

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim ya negüzel düşünmüşsün öle bence hediyeyi alman da bi sakınca yoktur senin içindekini allah bildikten sonra istersen düntanın parasını versinler sana yinede günah olmaz inşallah

G

gerçekyaşam

ESSELAMU ALEYKÜM ben incinurun hayranıyım siteye katıldığımdan beri yazdığı her şey beni çok etkiledi hele 9 yaşında olması ayrı etkiledi ALLAH senden razı olsun RABBİM yardımcın olsun yolunda daim olasın inşALLAH annenden çok utandım şimdi niye desen benimde 9 yaşında bir kızım var 3. sınıfta ve islamiyeti çok az öğretebildim ama yaz tatilinde kuran kursuna gidiyor buda yetersiz oluyor senin gibi olmasını çoooook isterdim annene selamlarımı ilet bana yardımcı olursa sevinirim ALLAHA emanet ol yavrum.

mesmes

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım İncinur, sen ne kadar da güzel düşüncelere shaip bir çocuksun, gözlerim yaaşrdı yazıklarını okudukça, RABBİM bana da senin gibi bir evlat nasip eder inşALLAH...

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
maşaallah daha 9 yaşındasın ve bu kadar düşüncelisin annen baban ne kadar şanslıki senin gibi bir evlat vermiş rabbim.Keşke her çocuk bu kadar imanlı,inançlı,bilinçli yetiştirilebilse...

Dogukan55tr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Allah senden razı olsun keşke bütün çocuklar hatta bütün insanlar senin kadar ince düşünebilseler.Sen doğru yapıyorsun emin ol.Salavat getirmeye devam et hediyeyide al ister kullan ister arkadaşlarına ver haram olmaz merak etme.Hikaye konularında flanda çok haklısın bende senin yaşındayken okumak istemezdim hiç ama malesef okumalısın merak etme bi kaç yıl sonra okumak zorunda kalmıcaksın onları.Ben sana bişey sormak istiyorum.Sorunu görünce çok hoşuma gitti senin yaşında birinin böyle bişey sorması acaba senin bu sorunu başkalarına örnek göstersem bana kızarmısın?
Allah seni doğru yoldan ayırmasın inşallah:)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Allah senden razı olsun keşke bütün çocuklar hatta bütün insanlar senin kadar ince düşünebilseler.Sen doğru yapıyorsun emin ol.Salavat getirmeye devam et hediyeyide al ister kullan ister arkadaşlarına ver haram olmaz merak etme.Hikaye konularında flanda çok haklısın bende senin yaşındayken okumak istemezdim hiç ama malesef okumalısın merak etme bi kaç yıl sonra okumak zorunda kalmıcaksın onları.Ben sana bişey sormak istiyorum.Sorunu görünce çok hoşuma gitti senin yaşında birinin böyle bişey sorması acaba senin bu sorunu başkalarına örnek göstersem bana kızarmısın?
Allah seni doğru yoldan ayırmasın inşallah:)

ALEYKÜME SELAM
abi neden kızıyım ki.ALLAH cümlemizi kurandan ve sünnetten ayırmısın abicim.

selam ve dua ile kalın.:a07::a07:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim çok etkilendim.
Allah imanını daim kılsın.
Rabbim senin gibi bir evlat yetiştirmeyi de
bana nasip etsin inşallah
aminnnn...[/

amin .allah her çocuğada dindar anne baba versin.inş siiznde çok güzel dindar çocuğnuz olur.
selam ve dua ile kalın.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
SAMİMİYETLE...AŞKLA...VECDE...VEFAKARLIKLA...FEDAKARLIKLA...CESARETLE...FİKİRLE...ZİKİRLE...İLİMLE...Allahcc yolunda...YOLA DEVAM..YOLUN AÇIK OLSUN...GÖNLÜN İMANLA DOLSUN...ALLAHCC SENDEN RAZI OLSUN...Besmele...Selam ve Dua ile gönüldaşım...KARDEŞİM....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt