Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BİR SORU MUHAKAK BAKIN (1 Kullanıcı)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı
DEĞERLİ DİN KARDEŞLERİM DÜN Bİr komşumuza gittiğimizde duvardaki bi pano dikkatimi çekti panoda''BU GÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN'' YAZIYORDU okuduktan sonra düşünmeye başladım bu gün Allah için ne yaptım istedimki sizlerde neler yaptığınızı bi düşün bi muhasebenizi yapın size sorum şu:

BU GÜN ALLAH'IN RIZASI İÇİN NE YAPTINIZ?

ALLAH'A EMANET OLUNUZ

LÜTFEN EMEĞE SAYGI

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİR SORU MUHAKAK BAKIN

s.a
bugün düşündümde ben allah için yanlızca bir kaç sayfa kuran-ı kerim okuyabildim.ne yazıkki namazlarımı bile kıl(a)madım.allaha emant olun.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

BEN HASTAYIM KURAN OKUYAMADIM AMA NAMAZLARIMI KILDIM İNŞ.BU GECE BİTMEDEN AZDA OLSA KURAN OKİCAM İNŞ.
ASLINDA RABBİMİZ BİZE GÜÇ VE İMKAN VERİYOR AMA BİZ ONU DEĞERLENDİREMİYORUZ İLERDE ÇOK GEC OLMADAN İNŞ.RABBİMİZİN VERDİĞİ O FIRSATLARI DEĞERLENDİRİR VE İBADETLERİMİZİ EKSİKSİZ YAPARIZ İNŞ.

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. NAMAZ VE ORUCLARI V.B. INSAN KENDISI ICIN YAPAR ALLAHIN IHTIYACI YOK BUNLARA
ALLAH IN RIZASINI KAZANMAK ICIN SADAKA GIBI SEYLER YAPILIR BIR KISIYE YARDIM EDILIR NE BILIYIM BU TUR SEYLER. BENIM BILDIGIM KADARIYLA HOCAMIZ BOYLE DEMISTI.
HANI BIRININ ALLAH RAZI OLSUN DIYEBILECEK ISLER YAPMALIYIZ, HAKKINIZI HELAL EDIN

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

A.S. KARDEŞLERİM FARK ETTİMDE HAYATIMIZDA ÇOK AZ ALLAH RAZI OLSUN DİYORUZ VE ÇOK AZDA DUYUYORUZ İNŞ. BUNDAN SONRA DAHA FAZLA ALLAH RAZI OLSUN DİYELİM VE ÇEVREMİZDE DE BUNU YAYMAYA ÇALIŞALIM GÜZEL Bİ CÜMLE CÜNKÜ BELKİ MAKBUL ZAMANA DENK GELİRDE ALLAH'IN RIZASINI KAZANIRIZ....B)B)B)

ALLAH'A EMANET OLUN KARDEŞLERİM
B)B)B)ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİMB)B)B)

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

aslında sabah uyanınca rabbim bugünki işlerimi senin rızan için yapacağım dersek daha iyi olacağını düşünüyorum ben.yemek yaparken,namaz kılarken,çocuğumuzla ilgilenirken vs.yaptığımız iş her ne olursa olsun rabbimiz aklımızda ve yüreğimizde olsun.Bide şu üstümüzdeki gafletten kurtulabilsek(yani ben kendi adıma konuşursam).şu sıralar çok ağır geliyor herşey.

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm can kardeşlerim cennet kuşları can yoldaş kardeşlerim sizlerden uzun zamandır ayrıydım bu gün sizlerle beraberim rabbime sonsuz şükürler olsun..BUGÜN ALLAH İÇİN NAMAZIMI HER GÜNKÜ GİBİ KILARAK RABBİME LAYIK KUL OLA BİLME İÇİN ONUN RIZASINI KAZANMAK İÇİN RABBİMİN BANA VERDİĞİ SİHHATLE İBADET EDİYORUM ZAMAN ZAMAN YOKSULA YARDIM VE SEVDİKLERİMLE BERABER OLUYORUM.. SELAM .VE DUA .İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt