Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir nefes lazim bana simdi olmek icin (1 Kullanıcı)

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
Kan damladı gökkubbenin şakağından yazgıma… Bozuldu düşüm…
Bir nefes lazım şimdi bana ölmek için…
Eyy ardından koşarken ardıma kalan yar! Hesap dürüldü aşkla, sicilime al düştü... söyle istanbul’una, değmeyin artık bana…
Ölesi aşikar, sereserpeyim işte, alnımın karasını yalayan zefzefelerin çıkmaz sokak kuytuluğunda.
Sırtımda yalın bir aşk ,kulluk namına…Örtün mahrem sızılarımı örtün , utanıyorum arzdan…! ‘
’VENNECMİ ! ‘’…Zelilim el aman ! Didik ettiler taa içimi, en ürkek yanıma sözlerini dikerek! Ellerim vardı yanımda bir tek, yüzüme kapanası ellerim… ‘’AŞK ! ’’ dediler…Sustular…
Meylettim diz üstü… Berzahındayım… Gayrı ölümsüyorum içimi, gülümseyerek…Cehennemden sıçramış bu harlanış ki, ölüp ölüp dirilmeler vaktinin vakad’ıyım! Bağdaş kurdum işte mizanın kıyısına, alacaklıyım verdiğim kadar… Ellerim…Düşün yakasından yarin…
Dilim sus, günah kadar! Hadi…
Ör saçlarını nil kıyımına Züleyha,yum gözlerini aleme ki bilmesinler , leyl çökmüş kirpiğinde bir ‘’Yusuf lekesi’’ var !!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt