Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BİR MUSİBET (1 Kullanıcı)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı
Kumandanlarından biri bir zafer dönüşü Halife Hz. Ömer‘in huzuruna çıktı. Yanında kısa boylu, tıknaz biri bulunuyordu. Hz. Ömer

-"Bu kim?" diye sordu. Kumandan anlattı:

"Efendim bu benim sağ kolumdur. Hangi görevi verdimse başarı ile tamamladı. En gizli haberleri yerine ulaştırdı. Bazen bir orduya bedel hizmet gördü. Zaferlerimi onun sayesinde kazandım diyebilirim."

Aradan zaman geçti, aynı kumandan halifenin huzuruna yeniden çıktı. Ama mağlup bir kumandan olarak Halife sordu:

- Hani sağ kolun nerede?

- Sormayın ya Ömer, ihanet etti, düşman tarafına geçti.

Hz. Ömer bu defa konuştu:

- Allah‘tan başka hiç kimseye dayanmamak gerektiğini geçen sefer söyleyecektim vazgeçtim. Bir musibet bin nasihattan yeğdir diye düşündüm.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: BİR MUSİBET

- Allah'tan başka hiç kimseye dayanmamak gerektiğini geçen sefer söyleyecektim vazgeçtim. Bir musibet bin nasihattan yeğdir diye düşündüm.

Allah razı olsun kardeşim. paylaşım ibretlikti.. hayatta rabbimizden başka kimseye dayanmamak ve güvenmemek gerekiyor. emeğinize sağlık.. Asıl sahibimizin dostluğunu unutmayanlardan olmak duasıyla.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAHTAN BAŞKASINA ÜMİT BAĞLAMAMK VE HERŞEYİ ONDAN DİLEMEYİ ÖĞRETTİN BİZE SAĞOLASIN

ALLAHA EMANET OLUN

ALLAH ONLAR GİBİ OLMAYI NASİP EDER İNŞALLAH.VE ŞEFAATLERİNE NAYİL OLMAYII....

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH RAZI OLSUN.DOST İSTERSEK ÖNCE ALLAH AZZE VE CELLE...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt