Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir kusur yüzünden geri çevrilmek (1 Kullanıcı)

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı
Ünlü bir dokumacı,dokuduğu kumaşı satmış.Daha sonra o kumaş parçasında bir kusur görülmüş ve geri çevrilerek bedeli istenmiş.Dokumacı parayı vermiş,fakat gözlerinden yaş gelmiş.sormuşlar"niçin ağlıyorsun,kumaşı geri verdik diyeyse,üzülme.alıp gidelim ve paranı geri verelim!".Dokumacı "hayır,kumaş için ağlamıyorum"demiş;"onun bir kusuru görüldü ve geri çevrildi.Fakat ya ömür boyu yaptıklarım Allah'a arz olunduğu zaman böyle bir kusur yüzünden geri çevrilecek olursa,ne olur benim halim?ben bunu düşündüm de ağladım.hayat kumaş gibi değilki,tekrar dokunsun.o sadece bir kere gelir,geçer."
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bir kusur yüzünden geri çevrilmek

HAYAT BİR KUMAŞ DEĞİL Kİ.....AYNEN ÖYLE ALLAH AMELLERİMİZİ KABUL ETSİN.YOKSA HALİMİZ YAMAN OLUR...ALLAH'IN MERHAMETİ SONSUZDUR...KISA VE ÖZDÜ KAEDEŞİM...

ilbeyi

Kayıtlı Kullanıcı

selam aleyküm. evet doğru ya makbul ibadetlerimiz yoksa. RABBİMİZ ONUN İÇİN TAKVA SAHİBİ OLMAMIZI İBADETLERİMİZİ SADECE KENDİSİ İÇİN İHLASLA YAPMAMIZI EMREDİYOR. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

güzel bir hikaye..evet zaman içinde yaptıklarımızın geri döndürülmesi mümkün değil malesef....biz de mümkün olmadığı için kullanmakta olduğumuz zamanı iyi değerlendirmeliyiz.selam ve dua ile

senseni

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim günahlarımızı affetsin

senseni

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim günahlarımızı affetsin

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ GERÇEKTEN DE,ZAMANI İYİ DEĞERLENDİREMEDİĞİMİZ DE BİR GERÇEK.ALLAH'IN MERHAMETİNDEN ŞÜPHE YOK,İNSANDA KUSUR ÇOK,ALLAH KUSURLARIMIZI ÖRTSÜN.AMİN.B)B)B)B)B)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Alllah razı olsun kardeşim ya ne güzel bir kıssa anlayana. Bizim her hareketimizde kusur var ibadet ediyoruz onalr bile kusurlu.
Rabbimizin merhametine güveniyoruz.
Biz çabalayalım o bizi affeder buna inanın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt