Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BİR KİMYAGERİN NİŞANLISINA yazdığı mektup (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

Ey benim demir gibi sert,civa gibi ağır başlı,azot gibi yakıcı,klor gibi çekici,soygaz kadar kararlı,sevgi elektriğini ileten,organik nişanlım.Çatal karam,nikel krozem…

Sabit bir kütlesi ve eylemsizliği olan hatta uzayda bir hacim kaplayan müstakbel eşim.Nasılsın,iyi misin,hava
nasıl oralarda,üşüyor musun?Beni ve buraları sorarsan hidrojen gibi yanıcı,oksijen gibi yakıcıyım ve her an reaksiyona girebilecekken içimdeki yangını söndürmek için H2O olamıyorum bir türlü.Havalarsa,basıncı 1 atmosfer civarında,etraf bir laboratuar kadar kuru ve nemsiz,zemin futbol oynamaya müsait,deniz tuzlu açıklarda yer yer kaba dalgalı.

Derslerin nasıl,kırmızı turnusolu maviye çeviren bazik güzeli?...Benimkiler iyi fakat maddi limit sıfır noktasının altında buz tutuyor.Cebimdeki paranın kimyasal değeri selülozla değil(kağıt para)ancak nikel-krom alaşımıyla ölçülebiliyor.

Ama ne gam ne keder canımın iç yörüngesi?Değil mi ki hayatımda;koştuğu zaman ata,yüzdüğü zaman yata,deneylerde asetata,bir ismin önüne geldiğinde sıfata benzeyen,eğik başlı,tükenmez kalem kaşlı,tek gözlü,çift bant ekolayzırlı,anten kulaklı,elma yanaklı,inci dişli geniş iç hacimli,beş vitesli,saçları sırma renkli,gözleri kara,memleketi Ankara olan Sen varsın.

Şunu unutmamalısın ki;sevgi konusunda sana karşı hep ekzotermiğim.Biz ikimiz bir tuzun bazıyla asidi gibiyiz.Hoşçakal.Büyüklerin protonlarından,küçüklerinin nötronlarından öperim…

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİR KİMYAGERİN NİŞANLISINA yazdığı mektup

annecim süpersin. Allah razı olsun. çok güldürdün beni..tam benlikmiş.:):):)
selam ile...

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzeldii.. benim muhasebeci şiirinden bile :):)

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH'IM YARABBİM BU NE BİÇİM MEKTUP ÇÖZELTİ KURMUŞ :) SADECE PERIYODIK TABLOYU YAZMAMIS ALLAH'TAN :) PAYLAŞIM İÇÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B)

baba431

Kayıtlı Kullanıcı

gözlerinden çıkan UV ışınlarının verdiği spektrumlar seni gördüğümde kalbimdeki sarsıntının şiddetini ölçer gibi oluyor.hayatımın osazonu gönlümün karbonhidratısın sen olmasan ne asidin nede bazın tadı var sen yoksan olmasın istemem kalitatifide kantitatifide neyse benim gibi acemi bi kimyacıdanda bu kadar olur ALLAH'a emanet olmanız dileğiyle...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

hafize yazdı:
--------------------------------------------------------------------------------

Ey benim demir gibi sert,civa gibi ağır başlı,azot gibi yakıcı,klor gibi çekici,soygaz kadar kararlı,sevgi elektriğini ileten,organik nişanlım.Çatal karam,nikel krozem…

Sabit bir kütlesi ve eylemsizliği olan hatta uzayda bir hacim kaplayan müstakbel eşim.Nasılsın,iyi misin,hava
nasıl oralarda,üşüyor musun?Beni ve buraları sorarsan hidrojen gibi yanıcı,oksijen gibi yakıcıyım ve her an reaksiyona girebilecekken içimdeki yangını söndürmek için H2O olamıyorum bir türlü.Havalarsa,basıncı 1 atmosfer civarında,etraf bir laboratuar kadar kuru ve nemsiz,zemin futbol oynamaya müsait,deniz tuzlu açıklarda yer yer kaba dalgalı.

Derslerin nasıl,kırmızı turnusolu maviye çeviren bazik güzeli?...Benimkiler iyi fakat maddi limit sıfır noktasının altında buz tutuyor.Cebimdeki paranın kimyasal değeri selülozla değil(kağıt para)ancak nikel-krom alaşımıyla ölçülebiliyor.

Ama ne gam ne keder canımın iç yörüngesi?Değil mi ki hayatımda;koştuğu zaman ata,yüzdüğü zaman yata,deneylerde asetata,bir ismin önüne geldiğinde sıfata benzeyen,eğik başlı,tükenmez kalem kaşlı,tek gözlü,çift bant ekolayzırlı,anten kulaklı,elma yanaklı,inci dişli geniş iç hacimli,beş vitesli,saçları sırma renkli,gözleri kara,memleketi Ankara olan Sen varsın.

Şunu unutmamalısın ki;sevgi konusunda sana karşı hep ekzotermiğim.Biz ikimiz bir tuzun bazıyla asidi gibiyiz.Hoşçakal.Büyüklerin protonlarından,küçüklerinin nötronlarından öperim…

Allah razı olsun çok güzeldi bu ya.. bizi güldürdünüz sabah sabah, Rabbim razı olsun. emeğinize ve yüreğinize sağlık.. selam ve dua ileB)B)B)B)B)

tekin

Kayıtlı Kullanıcı

bilmiyorum sonunda farklı bişey bekliyodum ama neyse emek vermişsin

merve18_19

Kayıtlı Kullanıcı

süperrrrrrrrrrrrrrrrr:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt