Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir ipin hesabını vermek (2 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU VİDEO İZLEDİKLERİ ZAMAN BAZILARI GÜLER AMA ANLAYAN ANLAR ALLAH ANLAYANLARDAN EYLESİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN

[FLASH]http://www.youtube.com/v/bdhEbmJgzsE&rel=1[/FLASH]

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM HERHAL KİMSE DİNLEMEMİŞ AMA DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM RABBİME EMANET OLUN

[mihriban]

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
evimizdekilezzetler.blogspot.com
Selamunaleykum,ellerinize saglik çok anlamli bir çalisma,
Rabbim kimseye hesabini veremiyecegi kadar yuk yuklemesin InsaAllah,
Rabbime emanet olun,selametle....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam Kardeşim Allah Razi Olsun Emeğinize Sağlik çok Güzel Bir Paylaşimdi Rabbim Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Bu Dünyada Ve Ahirette Sevdiği Razi Olduğu Kullar Nasip Etsin.rabbim Bizleri Affedip Huzuruna Layik Etsin Ellerimizi Dergahindan Boş çevirmesin Dualarimizi Hayirlisiyla Kabul Etsin Cennetinden Hepimize Bir Köşk Nasip Etsin.amin
Selam Ve Dua Ile...

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Abi hayırlı akşamlar bence güzel bir paylaşım RABBİM razı olsun izledim ve dinledim gülünecek bir şey bulamadım RABBİM anlayanlardan eylesin anlayan da anlamıştır zaten HESABI KOLAY OLANLARDAN OLMAK DUASIYLA

SELAMETLE KAL RABBİME EMANET OL

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum,ellerinize saglik çok anlamli bir çalisma,
Rabbim kimseye hesabini veremiyecegi kadar yuk yuklemesin InsaAllah,
Rabbime emanet olun,selametle....

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM AMİN AMİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim Allah Razi Olsun Emeğinize Sağlik çok Güzel Bir Paylaşimdi Rabbim Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Bu Dünyada Ve Ahirette Sevdiği Razi Olduğu Kullar Nasip Etsin.rabbim Bizleri Affedip Huzuruna Layik Etsin Ellerimizi Dergahindan Boş çevirmesin Dualarimizi Hayirlisiyla Kabul Etsin Cennetinden Hepimize Bir Köşk Nasip Etsin.amin
Selam Ve Dua Ile...

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞİM AMİN AMİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

su misali

Kayıtlı Kullanıcı
evet herşeyimizin hesabını vereceğimiz bi yer var hesabımızı kolay verebilenlerden oluruz inşallah

elinize sağlık selametle kalınız

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Abi hayırlı akşamlar bence güzel bir paylaşım RABBİM razı olsun izledim ve dinledim gülünecek bir şey bulamadım RABBİM anlayanlardan eylesin anlayan da anlamıştır zaten HESABI KOLAY OLANLARDAN OLMAK DUASIYLA

SELAMETLE KAL RABBİME EMANET OL

selamün aleyküm kardeşim inşallah hep anlayanlardan olursunuz rabbime emanet olun selam ve dua ile

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
w.a.s cvewdet abi senin açtığın bi konu wardıya
anlatmak isteyipte anlatamadıklarınız ,diye nerde ya kaldırdın mı yoksa
sakın kaldırdım deme yaaaaaaaa

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
w.a.s cvewdet abi senin açtığın bi konu wardıya
anlatmak isteyipte anlatamadıklarınız ,diye nerde ya kaldırdın mı yoksa
sakın kaldırdım deme yaaaaaaaa

A.S. KARDEŞİM EVET KALDIRDIM CÜNKÜ BENİ GÜZÜN APLAYA BENZETMEYE BAŞLADILAR ARTIK BAZI ARKADAŞLAR BAKIN EĞER BİR ŞEY YAZACAKSANIZ GÜLNİSA KARDEŞİM BİR FORUM ACTI ORAYA YAZIN BENDE OKURUM ORADAN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm daha önce dinlemiştim anlamlı bir paylaşım allah razı olsun dua ile kalın

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
:

:K:K güzün abla kim ya

selamün aleyküm kardeşim güzün abla eskiden gazetelerde herkesin derdini dinler ve cevap yazardı bir kardeşim bu yakıştırmayı yaptı bana bende güzün ablanın hocasıyım yazdım rabbime emanet olun eğer yazacağınız bir şeyiniz varsa benimkine benzer forum acıldı oraya yazın ama bana yazacaksanız benim istediğiniz bir formuma yazın farketmez rabbime emanet olun selam ve dua ile

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam CEVDET abim. Bu anlatılanları yazı olarakta okumuştum.
ALLAH razı olsun. çok güzel ve uyarıcı bir paylaşımdı. hesabını veremeyeceğim maldan zenginlikten ALLAHa sığınırım. O malların kazandığımız paraların, nereye harcadıklarımızın hesabını vermek o kadar da kolay olmayacaktır. RABBİM bizlerin yar ve yardımcısı olsun işaallah...

ALLAHa emanet olunuz abim...
selam ve dua ile...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Allah Razi Olsun Ders Alinmasi Gereken Cok Ama Cok Onemli Bir Konu
Bir Ipin Hesabi Boyleyse Allah Bizlere Kolaylik Versin
Allah Helal Kazanç Versin
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam CEVDET abim. Bu anlatılanları yazı olarakta okumuştum.
ALLAH razı olsun. çok güzel ve uyarıcı bir paylaşımdı. hesabını veremeyeceğim maldan zenginlikten ALLAHa sığınırım. O malların kazandığımız paraların, nereye harcadıklarımızın hesabını vermek o kadar da kolay olmayacaktır. RABBİM bizlerin yar ve yardımcısı olsun işaallah...

ALLAHa emanet olunuz abim...
selam ve dua ile...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVER COK GÜZEL ANLATMIŞINIZ MAL SAHİBİ MÜK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt