Selamunaleykum,ellerinize saglik çok anlamli bir çalisma,
Rabbim kimseye hesabini veremiyecegi kadar yuk yuklemesin InsaAllah,
Rabbime emanet olun,selametle....
Aleyküm Selam Kardeşim Allah Razi Olsun Emeğinize Sağlik çok Güzel Bir Paylaşimdi Rabbim Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Bu Dünyada Ve Ahirette Sevdiği Razi Olduğu Kullar Nasip Etsin.rabbim Bizleri Affedip Huzuruna Layik Etsin Ellerimizi Dergahindan Boş çevirmesin Dualarimizi Hayirlisiyla Kabul Etsin Cennetinden Hepimize Bir Köşk Nasip Etsin.amin
Selam Ve Dua Ile...
Aleyküm Selam Abi hayırlı akşamlar bence güzel bir paylaşım RABBİM razı olsun izledim ve dinledim gülünecek bir şey bulamadım RABBİM anlayanlardan eylesin anlayan da anlamıştır zaten HESABI KOLAY OLANLARDAN OLMAK DUASIYLA
SELAMETLE KAL RABBİME EMANET OL
w.a.s cvewdet abi senin açtığın bi konu wardıya
anlatmak isteyipte anlatamadıklarınız ,diye nerde ya kaldırdın mı yoksa
sakın kaldırdım deme yaaaaaaaa
selamünaleyküm daha önce dinlemiştim anlamlı bir paylaşım allah razı olsun dua ile kalın
A.S. KARDEŞİM EVET KALDIRDIM CÜNKÜ BENİ GÜZÜN APLAYA BENZETMEYE BAŞLADILAR ARTIK BAZI ARKADAŞLAR BAKIN EĞER BİR ŞEY YAZACAKSANIZ GÜLNİSA KARDEŞİM BİR FORUM ACTI ORAYA YAZIN BENDE OKURUM ORADAN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
:
:K:K güzün abla kim ya
Ve aleykümselam CEVDET abim. Bu anlatılanları yazı olarakta okumuştum.
ALLAH razı olsun. çok güzel ve uyarıcı bir paylaşımdı. hesabını veremeyeceğim maldan zenginlikten ALLAHa sığınırım. O malların kazandığımız paraların, nereye harcadıklarımızın hesabını vermek o kadar da kolay olmayacaktır. RABBİM bizlerin yar ve yardımcısı olsun işaallah...
ALLAHa emanet olunuz abim...
selam ve dua ile...