Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BİR İNSANLIK AYIBI (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM.ARKADAŞLAR AKŞAM HABER İZLEDİNİZMİ BİLMİYORUM.İZLEYENİNİZ OLDUYSA GÖRMÜŞTÜR.KİMSESİZ ÇOCUKLAR YURTLARINDA ÇOCUKLARA YAPILAN ZULÜMLER,SARFEDİLEN KÜFÜRLÜ SÖZLER,ATILAN DAYAKLAR GÖZARDI EDİLEMEZ.DEVLETİN KURUMLARINDA BU ŞEKİLDE MUAMELE EDİLMEMELİ.BUNA BİRNİN DUR DEMESİ LAZIM.AKŞAM İZLERKEN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.BEN BEDDUA ETMEYİ SEVMEM AMA ONLARA ETTİM.ALLAHIN EMANETİNE BU ŞEKİLDE MUAMELE EDEN BİR VARLIK(O İNSAN OLAMAZ) HER KÖTÜLÜĞÜ HAKETMİŞTİR.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİR İNSANLIK AYIBI

NE YANİ BU OLAYA DİYECEK BİR SÖZÜNÜZ YOKMU.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH HİDAYET VERSİN...YOLDAN SAPMIŞLARA İNŞ..SELAMETLE...B)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam kardeşim. ben yazmıştım ama dikkat etmemişim cevabım gitmemiş.
haberleri izlemedim. bahsettiğin olaydan haberim yok ama neler olduğunu tahmin ediyorum. bu ilk değil zaten. ve ben çok üzülüyorum. o masum yavrucaklara yapılan zulümler içler acısı. ve her gün yenisi ekleniyor. bu yavruların günahı ne. neden yapılıyor ve bu insanlar nasıl kıyıyorlar anlamıyorum..

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

evet gördüm ya insanlarda merhamet kalmamış ki.Merhameti olmayan kişi akla gelebılecek her seyı yapar.Dün seyrettıgmız haber ise bunun bi örneği.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

YAŞADIĞIMIZ HAYATTA MAALESEFKİ KÖTÜLÜKLER AYYUKA ÇIKMIŞ..
BİZİM YAPABİLECEĞİMİZ ÇEVREMİZDEKİLERİ GÖZETMEK..
ALLAH İNSANLIK MERHAMET İNSAF VERSİN ÖYLELERİNE VE İNŞALLAH AYNI DURUMA BİR GÜN KENDİLERİ YADA KENDİ YAKINLARI DÜŞMEZ..
ALLAH BÜYÜKTÜR..

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:( EVET KARDEŞİM BENDE GÖRDÜM BUNLAR BİR İNSANLIK AYIBI O CENNET MEYVELERİNE O ŞEKİL DAVRANMAYA ÖZELLİKLE ORADAKİ O MASUM YAVRUCAKLARA HİÇMİ HİÇ HAKKLARI YOK.ALLAH HİDAYET VERSİM

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM.ARKADAŞLAR AKŞAM HABER İZLEDİNİZMİ BİLMİYORUM.İZLEYENİNİZ OLDUYSA GÖRMÜŞTÜR.KİMSESİZ ÇOCUKLAR YURTLARINDA ÇOCUKLARA YAPILAN ZULÜMLER,SARFEDİLEN KÜFÜRLÜ SÖZLER,ATILAN DAYAKLAR GÖZARDI EDİLEMEZ.DEVLETİN KURUMLARINDA BU ŞEKİLDE MUAMELE EDİLMEMELİ.BUNA BİRNİN DUR DEMESİ LAZIM.AKŞAM İZLERKEN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.BEN BEDDUA ETMEYİ SEVMEM AMA ONLARA ETTİM.ALLAHIN EMANETİNE BU ŞEKİLDE MUAMELE EDEN BİR VARLIK(O İNSAN OLAMAZ) HER KÖTÜLÜĞÜ HAKETMİŞTİR..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,AZİZ KARDEŞİM BÖYLE İNSANLARA BEDDUA EDECEKSİN..RABBİM O İNSANLARI KAHHARINLA KAHRETSİN... HAYDİ SİZLERDE AMİN DEYİN... DOSTLAR

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN KARDEŞİM.BUNLARA NE YAPILIRSA AZ.BEN ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM ACABA KENDİ EVLATLARINA NASIL DAVRANIYORLAR.

gonuladami

Kayıtlı Kullanıcı

unutmayalım ki vahşi bile sonunda iman etti.Allah onları ıslah etsin demek, bence en güzeli olur.çünkü beddua ateş gibidir.herşeyi yakabilir.ama ıslah musibetlede olur, iyiliklede.Selametle kardeşlerim

dilema

Kayıtlı Kullanıcı

GERCEKTEN COK SINIR BOZUCU BU NEREYE KADAR SÜRECEK BÖYLE NEDEN KÜCÜCÜK COCUKLARDAN NE ISTIYORLAR KI ANLAMiYIORUM.YARIN BIR GUN BU COCUKLAR SOKAKLARDA HERKESIN ONLARDAN KORKTUGU GARIB GOZLERLE BAKTIGI INSANLAR OLUYORLAR.TINER,UYUSTURURCU,HIRSIZLIKGIN ESIGINDE BULUYORLAR KENDILERINI NEDEN SEVKAT GOSTERMEK BU KADAR ZORMU HICMI ALLAH´TAN KORKMUYORLAR.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
bende gördüm kardeşim ben malatyalıyım daha geçenlerdede aynı durum burda sözkonusu olmuştu belki hatırlayanınız vardır.biliyomusunuz olanları duyunca en çok ben üzülmüştüm çünkü olayın olduğu yer bizim evin yanında .böyle bir olayın tam yanıbaşımda gerçekleşmesi ve bundan bizim haberimizin olmaması çok acı vermişti. ve ben onları artık onları daha sık görmeye başladım.şuanda iyiler allah'a şükür ama gönül isterdiki olaylar çıkmadan önce böyle olsaydı merhamet namına bişey kalmamış allah yardımcısı olsun ordaki kardeşlerimin.aeo;)

mervet

Kayıtlı Kullanıcı

evet bu olayların oluşuna hangi durumlar sebebiyet veriyor.eğitim mi?devletin sorunu mu?insanların yüreklerindeki allah korkusunun olmayışımı vb.hangisi...

mardinde de kimsesizler yurdunda iki aylık bebeğe bakamadıkları için bolkondan attılar. onlara nasıl olduğunu sordukların da kendisinin düştüğünü söylediler.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

mervet yazdı:
evet bu olayların oluşuna hangi durumlar sebebiyet veriyor.eğitim mi?devletin sorunu mu?insanların yüreklerindeki allah korkusunun olmayışımı vb.hangisi...

mardinde de kimsesizler yurdunda iki aylık bebeğe bakamadıkları için bolkondan attılar. onlara nasıl olduğunu sordukların da kendisinin düştüğünü söylediler.

İKİ AYLIK BEBEK VE KENDİSİ DÜŞÜYO BALKONDAN.RESMEN İNSANLARLA DALGA GEÇİYORLAR ÜSTELİK.RABBİM ISLAH ETSİN.

blue_moon208

Kayıtlı Kullanıcı

ES.A
ALLAH C.C 'DAN KORKMAYAN KULDAN UTANIR MI KARDEŞİM? İLLAKİ ONLARA CEZA VERİLECEK AMA DÜNYADA AMA AHİRETTE SEN MÜSTERİH OL :)
2 CİHAN GÜNEŞİ HZ PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V ÖKSÜZ VE YETİMDİ. ÖKSÜZ VE YETİMİ SEVİNDİRMEK NE KADAR ÖDÜLLÜYSE EMİNİM ÜZMEKTE Bİ OKADAR CEZALIDIR
SELAMETLE KARDEŞİM B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt