Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir imtihan mı acaba (1 Kullanıcı)

seyma42

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar merhabalar,
ben burdaki kişilerin sagduyularına güvenerek başımdan geçen olayları anlatıp beni yönlendirmenizi rica edeceğim.
23 yaşındayım.nişanlıyım ama dini nikahımızı yapmıstık bunun için evliyim desem daha dogru olur sanırım.
karsımdaki kişyle 5 yıllık bir birlikteliğim var agustosda da düğünümüz vardı eşyaları filan tamam sadece gün bekliyorduk.
1 hafta önce ben kendisinin msn adresinin olduğunu öğrendim benim bildiğimden başka.şifresini buldum ve gördüğüm manzarayla birlikte bir haftadır ölü gibi dolaşıyorum.kızlarla konusup görüşüyormus meger.ordaki kızlarla konusarak da kendisinin itiraflarıylada bundan eminim artık.
güvenim tamammen bitti.sevgim ve saygım da bitmek üzere.şimdi ben ne yapmalıyım sizce yol yakınken dönmeli miyim yoksa bunu bir imtihan olarak görüp affedip yeniden mi başlamalıyım?

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
uffff çoküzüldüm arkadaşım yaaa
bu durumlarda içim çok yanıyor evliyim seni anlıyorum ve bu konularda çok hassasım eşim de bilir..nişanlın ne diyor

seyma42

Kayıtlı Kullanıcı
özür diliyor.bidaah böyle bişey yapmayacagına garanti veriyor ama..

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
bişey demek den korkuyorum amagüven çokönemli..rabbim yardımcın olsun daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur inş.ama çoküzüldüm:(

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım isterseniz istiareye yatın. en iyisini rabbim bilir. kalbinizi ona açın. inşallah gönlünüzde olanların hayırlılarını nasip eder rabbim...

portakal cicegi

Kayıtlı Kullanıcı
senin adina cok üzüldüm, 5 yilik bir beraberlik ve dini nikahiniz var simdi sana nedesem bilmiyorum cok zor bir durum,
evlilikde güven cok önemli ama en son karari zaten sen vereceksin
ama bide söyle bir durum var kac senden beri kizlarla konusuyor eger cok uzun süreli bir görüsmeyse ve senin bunu simdi örenmen sana bir isaretir diye düsünüyorum ilerde pisman olma sakin:a11:

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
ben de çok üzüldüm kardeşim
ama sana tek söyleyeceğim şey iyi düşün
pişman olacağın kararlar verme
eğer affedersen "ne de olsa yine affeder" diyebilir
karar senin
selametle

gulislam

Kayıtlı Kullanıcı
güven bir ilişkinin bir ailenin temelidir.RAbbim hakkında hayırlısını versin.çok üzüldüm.son kararı iyi yada kötü kendin vermelisin..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
ramora'ya katılıyorum istihareye yatmanız önemlidir ama güven bir hayatın temelidir Yüce ALLAH (c.c)'na büyük konuşmamak lazım ama güven yoksa saygı yoktur saygı yoksa sevgi yoktur sevgi yoksa bence evliliğin ya da birlikteliğin bir anlamı yoktur bence.

Selam ve dua ile...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim
nışanlını cok sevıyorsan hemen konuş
bır daha yapmayacağın adaır söz al ondan
dını yonunu anlat
günahlarını anlat
karar senın
affetmek buyukluktur
dualar oku sürekli
fakat bızler sadece fıkırlerımızı söylerız ama son karar ssenın
allaha emanet olun
mutlu kalın

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm senin adına:( aynı şey başıma gelse ne yapardım bilmiyorum.istihareye yat derim.ama kalbinin sesinide dinle.hayırlısı neyse öyle olsun.güvenini kaybetmiş bi kere ben olsam ayrılırdım.çünkü şimdi bunu yapan ileride başka türlü yalanlar söyleyebilir yada bu tür şeyler yapabilir.karar senin cnm.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
işin içinde dini nikah var tabi kolay değil senin için.çok iyi düşün çünkü ayrılırsan geri dönüşü olmaz ve bi daha evlenemezsiniz.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
dualarım seninle olucak.ALLAHA EMANET OL.

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yar ve yardımcın olsun kardeşimm
gerçekten çok zor bir karar RABBİM hakkında hayırlısını versin inşaALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt