Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir hazan gelip geçiyor, aşk içinde bitiyor! (1 Kullanıcı)

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Bazen hislerimi yazmayı diliyorum
Sinem hicran içindeyken, nefesin garipleşirken, gözler yaş dökerken
Yazmalıyım diyorum ve fakat sukut etmeryi daha değerli buluyor vesabrediyorum
Ne vakit telime dokunan bir lahza olsa, mızrabın sesi içimi buksa, olsun diyoriçimi çekiyorum

Sessiz ve yüksek yerleri diliyorum
Alıp başımı ve sinemi bırakmayan sancıları sual ediyorum
Kalbimi titreten, haşyetin hassasiyetini ruhuma zerkeden esininefesleniyorum
Bir gün ama bir gün sürur içinde temaşa etmeyi ve huzuru terennüm eylemeyiümitle bekliyorum

Hazan resimlerini ne hikmetse severim
Yere düşen yaprağın melalini merak ederim, çiğnenen karıncaya ne derim
Erciyesin tepelerinden nazar etmek ve tekamül eden insan ve sosyal yapıyıdüşünmek bazen keder veriyor, ne diyelim
İnsanın bilinçlenmesi ziyadesiyle yavaş gelişiyor ama mimari çalışmalar veçevre düzeni her geçen gün değişmek zorunda kalıyor, dertlenelim

Mülki amir ve belediye başkanları
Kimi zaman halkın hissiyatını ihmal ediyor ve önemsemiyor
Hangi mazerete sığınırlarsa sığınsınlar derdin telafisine çare olmuyor veulaşılamıyor
Göç alan bir kentin elbette ki o nispette sorunları olacaktır, zatenseçilenler ve atananlar bu idrakle görev yapmıyorlarsa neye lazımdır, diyeiçimden geçiyor

Mustafa CİLASUN

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Maalesef bizde yeni başlayan taş binalar ileride ruh sıkıntısına neden olacak farkında değiliz
Avrupa bunu farketti , binbir emekle caddeler yeniden düzenlenerek , çicek açan , meyve veren hale getirildi
Para , hiçbirşeye çare değil ama insanlar maalesef bunun farkında değil
Ruhun huzuru gibisi varmı?
Çok hüzün şiirler Rabbim size güzellikler versin, gerçi şairler hüzünden beslenir, ekmek gibidir hüzün , yedikçe şiirler bestelenir
Yazdıkça bitecek diyorum , nerde? mubarek yazdıkça çoğalıyor, susmayıda beceremiyorum
Kaleminize sağlık efendim, mutlu olun, huzurda kalın selam ve dua ile...

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Evet, haklısınız.. Elbette ki yok bu bakımdan arayış ve merak mütemadiyen çırpınış içinde..
Hüzün evet, bir başka güzel, ibretin ve hikmetin dimağı zorlayan sermayesi, hicran ise mütebessim eda ile nazar ettiren penceresi:)
Çok teşekkürler ediyorum, amin diyerek en kalbi manada mukabele ediyor ve esenlik dileklerimle selamlıyorum efendim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt