Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Gencin Tövbesi (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allahü teâlâ, peygamberi Musa aleyhisselâma hitap edip
" (Ey Musa! Filân mahallede, bizim dostlarımızdan biri vefât etti. Git onun işini gör. Sen gitmezsen, bizim rahmetimiz onun işini görür) buyurdu.
Hazret-i Musa, emir olunduğu mahalleye gitti.
Oradakilere:
-Bu gece, burada, Allahü teâlânın dostlarından biri vefât etti mi? diye sorunca:
-Ey Allahın peygamberi! Allahü teâlânın dostlarından hiç kimse vefât etmedi. Ama, filân evde zamanını kötülüklerle geçiren fâsık bir genç öldü. Fıskının çokluğundan, hiç kimse onu defnetmeye yanaşmıyor, dediler.
Musa aleyhisselâm:
-Ben onu arıyorum, buyurdu. Gösterdiler.
Hazret-i Musa, o eve girdi. Rahmet meleklerini gördü.Ayakta durup, ellerinde rahmet tabakları olup, Allahü teâlânın rahmet ve lütfunu saçıyorlardı.Hazret-i Musa, yalvararak münacaat etti:
-Ey Rabbim! sen buyurdun ki, o''Benim dostumdur.'' İnsanlar ise fâsık olduğuna şahitlik ediyorlar. Hikmeti nedir?
Allahü teâlâ:
(Ey Musa! İnsanların onun için fâsık demeleri doğrudur. Ama, günahından haberleri var, tövbesinden haberleri yok. Benim bu kulum, seher vakti, toprağa yuvarlandı ve tövbe etti. Bizim huzurumuza sığındı. Ben ki, Allah'ım! Onun sözünü ve tövbesini kabul ettim. Ona rahmet ettim ki, bu dergâhın ümitsizlik kapısı olmadığı anlaşılsın!) buyurdu.

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Rabbim inş.. tövbeleri geri çevrilmeyenlerden eylesinn selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
"""Ben ki, Allah'ım! Onun sözünü ve tövbesini kabul ettim. Ona rahmet ettim ki, bu dergâhın ümitsizlik kapısı olmadığı anlaşılsın!"""

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.

İNAN ŞU AN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.İÇİM GEÇTİ.
"""RABBİMMMMMM SANA SIGINIRIM.O GÜNAHKAR KULUNU NASIL AFV ETTİYSEN BİZLERİDE ÖYLE AFV EYLE.AMİN."""SELAMETLE.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim Razi Olsun Kardeşim....

Yarabbim Benimde Tövbemi Kabul Etsin Inşallah...

Amin Amin Amin..

A.e.olun Dua Ile....

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum emeğine saglık hemşerim Allah razı olsun.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
"""Ben ki, Allah'ım! Onun sözünü ve tövbesini kabul ettim. Ona rahmet ettim ki, bu dergâhın ümitsizlik kapısı olmadığı anlaşılsın!"""

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.

"""RABBİMMMMMM SANA SIGINIRIM.O GÜNAHKAR KULUNU NASIL AFV ETTİYSEN BİZLERİDE ÖYLE AFV EYLE.AMİN."""SELAMETLE.

( AMİN!). Allah senden de razı olsun amcacığım. Vallahi insanın içinin ürpermemesi elde değil. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı akşamlar. :H

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim Razi Olsun Kardeşim....

Yarabbim Benimde Tövbemi Kabul Etsin Inşallah...

Amin Amin Amin..

A.e.olun Dua Ile....

Allah razı olsun. Duanıza Amin diyorum inşallah kabul eder bunu canı gönülden istiyorum inanınki. Şüphesiz ki O merhametlidir, bağışlayandır tövbe edip Allah'a sığınmalıyız. Allah herkesin tövbesini kabul buyurur inşallah.Selametle kalın. :)

Es-engül

Kayıtlı Kullanıcı
Böylesi önemli bir konuda , böylesi güzel bir örnekle , bizi etkilediğin için; ALLAH RAZI OLSUN SENDEN. ALLAH CÜMLEMİZİN TÖVBESİNİ KABUL ETSİN AMİN

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Böylesi önemli bir konuda , böylesi güzel bir örnekle , bizi etkilediğin için; ALLAH RAZI OLSUN SENDEN. ALLAH CÜMLEMİZİN TÖVBESİNİ KABUL ETSİN AMİN

Allah hepimizden razı olsun. O kapı ne güzel bir kapıdır ki; içeri girmek isteyen geri çevrilmiyor. Yeter ki tövbe edip günahlardan, haramlardan elimizi eteğimizi çekelim. ALLAH CÜMLEMİZİN TÖVBESİNİ KABUL ETSİN (AMİN!). Allah'a emanet olun. :H

Medineli Genc

Kayıtlı Kullanıcı
Alemlerin RABB'ı olan ALLAH'a daimi korkan,bir günahını dağ gibi gören ve bu şekilde korkarak ve sığınıp ağlayarak kapısına gitmeyi nasip etsin.
İnşALLAH.(AMİN)

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.

amin amin amin ....

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
gercektende çok güzel bir paylasım.Rabbim sizden ve hepimizden razı olsunn Yüreğine sağlık..selametle..

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Ellerine Sağlik Allah Hepimizin Günahlarini Affeder Inş Tövbelerimizi Kabul Eder Inşallah Amin.....a.e.o

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Alemlerin RABB'ı olan ALLAH'a daimi korkan,bir günahını dağ gibi gören ve bu şekilde korkarak ve sığınıp ağlayarak kapısına gitmeyi nasip etsin.
İnşALLAH.(AMİN)

Selamın aleyküm. Allah razı olsun duanız için AMİN. Rabbim bütün kapısına sığınıp acizliğini bildiren ve ona yalvaran af dileyen herkesin tevbesini kabul buyursun inşallah. AMİN. Selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt