Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Fincan Kahve (1 Kullanıcı)

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı

***Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir...

***Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreginin acısı karışır.

***Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...

***Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma cabasıdır... Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın....çıktığın an uyuyakalırsın....ferahlıktır!!!

***Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...

***Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...

***Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...

***Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve baskadır... Isıtır
insanın...içini...

***Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni... Kendine getirir,unutturur günün ağırlığını...

***Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden...

Ben de sizleri sevgiyle pişirilen bir kahve içmeye davet ediyorum. akşam,öğle öncesi, sonrası ya da gece kahvesi. ne zaman isterseniz?

Dostlukla yudumlayacağımız bir kahve molası vermeye ne dersiniz???

Sizin kahveniz nasıl olsun:))

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm değerli ablam..
Çok güzel bir paylaşımdı..Ben de çok seviyorum kahveyi, hatta çay hiç içmiyorum desem yeridir, pek sevmiyorum çayı..Ben hep sütlü yapıyorum, ve sütlü kahveyi çok seviyorum..Benimki sütlü olsun ablam:).. Çok güzel anlatılmış..Beğeniyle okudum..Güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Hatırının da büyük olduğunu unutmamak lazım:evet..Allah c.c razı olsun paylaşımınız için..Selam ve baki DuaLar ile En Emin'e emanetsiniz inşallah ablam..B)

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel kardeşim gözlerine saglık sütlü mü istemiştin kahveni peki ozamn al sana bol sütlü bir kahve bu arada 40 yıl hatırım var sende unutma :)

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
....................

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
selamun aleyküm dualar kardeşim ellerine emeklerine sağlık ...ben kahveyi hep finallere hazırlanırken uyanık kalmak için çerdim :A pek sevkle içtiğim söylenemez okul bitti kahvenin tadı bile değişti özler oldum kahveyi ....hımmmm buarada benim kahvemde sütlü olsun selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
____selamün aleyküm dualar kardeşim
bu yazıyı okurken giremedim moda çünkü senin dünkü yazın aklıma geldi:)
evlilik anısı o paylaşımın :)
emegine saglık kardeşim bari kopyalayım sonra okurum harcamamak lazım güzel yazıyı....
selam ve dualarla rabbime emanetsin_________
benim kahvem sütsüz bol köpüklü şekerli türk kahvesi olsun

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
du bi koşu alıp geleyim

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm dualar kardeşim ellerine emeklerine sağlık ...ben kahveyi hep finallere hazırlanırken uyanık kalmak için çerdim :A pek sevkle içtiğim söylenemez okul bitti kahvenin tadı bile değişti özler oldum kahveyi ....hımmmm buarada benim kahvemde sütlü olsun selam ve dua ile...

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
bülent abi buda senin

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Aminenur kardeşim sen istememşsin diye yapmadım sonra ALLAHın izniyle başbaşa içeriz

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
afiyet olsun abim

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
aminenur kardeşim kahveni yaptım afiyet olsun çikulatada var yanında ama bir tane al siteye ikram edicem çünkü

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
hayatımda kördügüm en güzel _özel _lezzetli kahve oo çikolatada var ama hepsini yesem olmazmı ... neyse hadi birini aldım kahveyle iyi oluyor...
arkadaşlara afiyet olsun:)
teşekkür ederim dualarım:)

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
afiyet olsun kardeşim istedigin başka birşey var mı? tatlı lokum falan bak mesala böyle kahveni içmediysen iyi gider yanında

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
afiyet olsun kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt