Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir dakikanızı ayırıp sitemi ziyaret eder misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum hadi... (1 Kullanıcı)

TekBiriz

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tekbiriz.org
Selamun Aleyküm

Gayet güzel bir çalışma olmuş.
Allah razı olsun.

Bir çok kişinin sadece boşa vakit geçirmekle yetindiği bu zamanda böyle güzel şeyler ile uğraşmanız takdire şayan.

Selamlar.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Gayet güzel bir çalışma olmuş.
Allah razı olsun.

Bir çok kişinin sadece boşa vakit geçirmekle yetindiği bu zamanda böyle güzel şeyler ile uğraşmanız takdire şayan.

Selamlar.

Elimden geldğince birşeyler yazmaya calısıyorum ama bu konuıda ne kadar başarlıyım bilmiyorum.. güzel yazılar buldukca siteme eklemeye calısıyorum.. selam ve dua ile

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Gayret vermiş bir şeyler üretmişsiniz, ellerinize sağlık, inşaallah, Allah çok daha ileri boyutlarda hizmetlere imza atmanızı nasip eder...

Ancak sitemizin de bazı kuralları var ve sitemizin sıhhatli bir biçimde devamı için bu kurallara uymamız gerekiyor...

Ben size bu kurallardan birini hatırlatıyorum ve gereğini sizin takdirinize bırakıyorum...

Allah'a emanet olunuz...

Yeni üye kuralları

17-) Site Analizi bölümü ve imza dışında site adresinizi yazarak, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz ya da sitenizin ziyaret edilmesini teşvik etmeniz; sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticarî kaygı güden mesajlar yasaktır. Site Analizi haricindeki bölümlerde yer verilen linkler sadece eğitim amaçlı ya da konuları destekleyici nitelikte olmalıdır.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Gayret vermiş bir şeyler üretmişsiniz, ellerinize sağlık, inşaallah, Allah çok daha ileri boyutlarda hizmetlere imza atmanızı nasip eder...

Ancak sitemizin de bazı kuralları var ve sitemizin sıhhatli bir biçimde devamı için bu kurallara uymamız gerekiyor...

Ben size bu kurallardan birini hatırlatıyorum ve gereğini sizin takdirinize bırakıyorum...

Allah'a emanet olunuz...

Yeni üye kuralları

17-) Site Analizi bölümü ve imza dışında site adresinizi yazarak, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz ya da sitenizin ziyaret edilmesini teşvik etmeniz; sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticarî kaygı güden mesajlar yasaktır. Site Analizi haricindeki bölümlerde yer verilen linkler sadece eğitim amaçlı ya da konuları destekleyici nitelikte olmalıdır.

Uyardığınız için teşekkür ederim.. Boyle bir kuralın olduğunuı bilmiyordum.. Bi dahakine daha dikkatli davranırım..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt