Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir çok insan malesef böyle! (1 Kullanıcı)

gülzemin

Kayıtlı Kullanıcı
Adam doktora gidip derdini anlatmış:
geceleri bir sıkıntım olmuyor,ama sabahleyin işyerine gidince yüzümü kan basıyor,bir türlü nefes alamıyorum.doktor adamı dikkatle muayene ettikten sonr
_problem karaciğerinizde!ameliyat şart karaciğerinizin yarısını almamız gerekiyor demiş.adam hemen bir hastaneye yatmış ve ameliyat olmuş karaciğerinden.15 gün sonrada yarı karaciğerle çıkmış hastaneden.
çalışmaya yeniden başladığında bi ara işyerinin lavabosunda yüzüne bakmış.
yüzü kıpkırmızı ve rahat nefes alamıyormuş.bu sefer uzman bir doktora gitmiş.
ünlü doktor muayeneden sonra teşhisi koymuş,rahatsızlığınız midenizden geliyor ameliyat olmanız lazım.
yine hastaneye yatmış midesinin yarısını almışlar.1 aydan fazla kalmış hastanede o sırada ne yüzü kızarıyor ne nefes darlığı çekiyormuş.
adam mutlu mutlu binlerce lira odedıkten sonra hastaneden çıkıp evınde rahat bı uyku çekmiş.
ertesi gün işe gitmek için dışarı çıktığında yüzünü kan basmış ve nefessiz kalmış.gene doktora gitmiş bu sefer bir kaç doktor toplanıp adama soru sormuşlar ve ortak bi karara varmışlar:
bağırsaklarınızın bir kısmını almamız gerekiyor.adam bu sefer 3 ay kalmış hastanede.
doktorlar artık hiç bir şıkayetınız olmuyacak demişler ancak 5-6 ay ömrünüz kaldı.
adam ne yapsın bari 5-6 ayımı mutlu geçireyim diye ne kadar parası pulu varsa toplamış bir sürü ayakkabı kravat takım elbise almış.
etrafındakı tezgahtarlar önce bi ölçü alalım demişler ve başlamışlar mezurayla ölçü almamya.
kol uzunluğu 57,
bütün uzunluk 63,
yaka çevresi 40,
adam bağırmış:benim yakam 40 değil 37 dir.
tezgahtar ısrar ediyor 37 değil 40.
_ben hep yakası 37 olan gömlek giyerim.tezgahtar:
nasıl isterseniz,ama yakası 37 olan gömlek giyerseniz,
devamlı yüzünüzü kan basar ve nefes darlığı çekersiniz.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ben hep yakası 37 olan gömlek giyerim.tezgahtar:
nasıl isterseniz,ama yakası 37 olan gömlek giyerseniz,
devamlı yüzünüzü kan basar ve nefes darlığı çekersiniz.

sağolasın canım :T

gülzemin

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın canım :T[/QUOTE]

sende sağol inşaAllah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt