Hani Anne hani daha 6 yaşıyaındaydım, Güzel günlerimizin sadece sevgi umutla dolu bi hayatın içindeydik o zamanlar, tasam yoktu derdim de yoktu... O yaşlarda hep çalışmak isterdim kendim emeğimce bişeyler yapmak isterdim ama babam hep karşı çıkardı. Sen de büyüyünce herşey daha güzel olacak derdin.. Hani anne bak büyüdüm işte evlendim de çocuğumda oldu ama eskiyi arar oldu gözlerim, Hani güzel bi hayatım olacaktı, sevilecektim ama şuan içinde bulunduğum durum yüzünden sen bile yüz çevirdin bana anne.. Dayanağım dediğim annem dediğim kadını bile bulamıyorum artık yanımda.. Bu mu güzellik anne, İçinde bulunduğum durumu, Allahımın bana yalnış bişey yaptırmaması için ettiğim dualardan haberdarken bu üstüme geliş niye, bu suçlama niye.. Ne kötülüğüm oldu benim, kime ne zararım dokundu, kimi kırdım, kimi üzdüm.. Ya anne dünüm bugünümden daha güzeldi.. Ama anne şuan yaşıyorsan senin için değil rabbim ve ardam için yaşıyorum. Çünkü sırtımda bunca yük varken Allahın karşısına çıkmaktan korkuyorum, ve ardamın canım oğlumun ilerde şuan benim gibi kimsesiz kalmaması için yaşıyorum.. Her sabah uyandığımda bi Mucize olacak bu sıkıntılarımdan kurtaracak diye bekliyorum ama sonra annem babam yanımda bile değilken hangi insanoğlu yanımda olur diiyorum.
Niye anne, neden bu hale geldim ben, Allahımdan sabır diliyorum umutlanıyorum ama gelip yanımda konuşmalrınızla yine susturuyorsunuz beni. Niye rabbim, ne olur cvp ver bana ya rabb.. neden insanlık böyle kötü oldu, neden herkesin dini imanı para oldu.. neden kardeş kardeşe bi bardak su veremez oldu, niye ya rabb, neden insanlarda merhamet kalmadı. Allahım aklıma sahip çık, sen yanımdasın bunu biliyorum ama zoruma gidiyor bu olanlar..
Allahım sen bana güç ver, sen bana afiyet ver, bu acizliğimden ve ezikliğimden faydalınıpta beni daha çok ezmek isteyenlerin karşısında bana güç ver, ve beni daha fazla üzmelerine izin verme ya rabb!
Niye anne, neden bu hale geldim ben, Allahımdan sabır diliyorum umutlanıyorum ama gelip yanımda konuşmalrınızla yine susturuyorsunuz beni. Niye rabbim, ne olur cvp ver bana ya rabb.. neden insanlık böyle kötü oldu, neden herkesin dini imanı para oldu.. neden kardeş kardeşe bi bardak su veremez oldu, niye ya rabb, neden insanlarda merhamet kalmadı. Allahım aklıma sahip çık, sen yanımdasın bunu biliyorum ama zoruma gidiyor bu olanlar..
Allahım sen bana güç ver, sen bana afiyet ver, bu acizliğimden ve ezikliğimden faydalınıpta beni daha çok ezmek isteyenlerin karşısında bana güç ver, ve beni daha fazla üzmelerine izin verme ya rabb!