Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir BOYKOT daha (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
.

NİKE YENİ AYAKKABI MODELİNİN ARKASINA ALLAH'IN(C.C) İSMİNİ YAZMIŞ

The Prophet (PBUH) said 'Pass on knowledge from me even if it is only one verse'

Please read this.....act upon it....forward it to others..and,

Get the rewards from the treasures of Allah Subhanahu wa Ta'ala

nike_350x492.jpg

This is what the 'NIKE' company did ....
'NIKE' company wrote the name of 'ALLAH' on the shoes & from the back so no one will notice this .......

IF YOU ARE A REAL MUSLIM YOU HAVE 2 FORWARD IT DON'T STOP ......

اذا كنت مسلم حقيقي قم بارسالها لكل المتواجدين لديك

.

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
kafirler ateistler bunu yapabilir ama ben o şekilde görmek istemedigim için görmek istemiyorum düşünmek bile istemiyorum bu tür şeylerin paylaşılmasınıda istemiyorum bu tür düşünecede olanların ekmegine yağ sürülmesin bunu yapanlar bu tür şeylerin gündeme dagılması amacında

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
kafirler ateistler bunu yapabilir ama ben o şekilde görmek istemedigim için görmek istemiyorum düşünmek bile istemiyorum bu tür şeylerin paylaşılmasınıda istemiyorum bu tür düşünecede olanların ekmegine yağ sürülmesin bunu yapanlar bu tür şeylerin gündeme dagılması amacında

üzgünüm ama size katılmıyorum... görmezden gele gele halimiz ortada...

ayrıca bilakis daha fazla haberdar edecez ki millet neyi boykot edeceğini bilecek...

selametle.....

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
üzgünüm ama size katılmıyorum... görmezden gele gele halimiz ortada...

ayrıca bilakis daha fazla haberdar edecez ki millet neyi boykot edeceğini bilecek...

selametle.....

Allahcc razı olsun...DÜŞMANIM SEN BENİM İFADEM VE HIZIMSIN...GÜNDÜZ GECEYE MUHTAÇ...BANADA SEN LAZIMSIN.N F KISAKÜREK...

sezer demir

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dengesizler ne yapacaklarInI sasIrdIlar ALLAHIN gazabI ûzerlerine olsun.

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
bunlar ne arsiz ne nasibsiz mahluklar bunlari ileri goren arkalarina takilan diyalogcular ve bopcular da ne asagilik sey
ey nurcular hani avrupada Islama katilim vardi bunlar sizin gibi omurgasizlardan cesaret aliyor papalarin elini openlerden ABDli askerleri icin dua edenlerden
insanlarin en serlileri sizsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt