Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir annesi olmalı insanın!!! (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Bir annesi olmalı insanın, çağırdığında gelebilecek.... Ya da telefondan saracak sıcağıyla, kucağıyla....bir annesi olmalı insanın yarasına ilaç olabilecek....bir annesi olmalı insanın, karşılıklı kahve içecek...hasta olduğunda yanı başında bulunacak bir anne....annemmmm diye sarılacağı , öpüp öpüp doyamayacağı bir annesi...bir annesi olmalı insanın, ağladığında gözlerini silecek...yüreğimdeki özlemi yüreğine akıtacak bir annem olmalı...bir annem olmalı başımı okşayacak,benimle dertlenecek...içi benle dolacak bir annem olmalı....annem; sana hiç mi itiraf etmedim...o küçük kızın hala muhtaç sana...seni çok özledim, annem...::(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
:ABi annesi olmalı insanın yaşı 60 ta olsa anne arıyor bazen elime alıyorum telefonu arasam annem alo kızım senmisin dermi diyorum inanın içimdeki ateş hiç sönmedi mekanları cennet olsun Peygamber efendimize komşu olsunlar nur içinde yatsınlar :A

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın ablam insan her daim bir anneye muhtaç...anne...sahip olunabilecek en büyük hazine, emeğinin ücreti ödenemeyecek en güzel insan...annemi çok özlüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt