Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BİR ANNENİN İÇLER ACISI HALİ.... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
S.A BİR HABER KANALINDA BİR YERDE MÜZİK EŞLİĞİNDE STRES ATAN BAYANLARIN YANINA GİRİP RÖPORTAJ YAPTILAR..SIRA BİR ANNEYE GELDİ....

---MERHABA NASIL BULDUNUZ BU YÖNTEMİ...

---ÇOK İYİ BULDUM ÇOK YARARLI BEN SİNİR HASTASIYIM STRESİM VE SİNİRİM GEÇTİ..

---HOPLAYIM ZIPLAMAK İYİ GELDİ..

---BEN TRAFİK KAZASINDA KIZIMI KAYBETTİM O ACIYI VE ZOR GÜNLERİMİ BU STRESS YÖNTEMİYLE ATTIM...

ALLAH CC BİZLERİ BİLİNÇLİ KULLARINDAN EYLESİN.HİDAYETE ERENLERDEN VE ERDİRİLENLERDEN EYLESİN...DİNİNİ BİLEN VE BİLDİKLERİNİ YAŞAYAN KULLARINDAN EYLESİN...VEFAT ETMİŞ BİR MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZİN ARKASINDAN DUA OKUYABİLEN VE BUNU DÜŞÜNEN SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDE OLAN HZ.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V.EFENDİMİZİ LAYIK ÜMMET VE ALLAH CC SEVDİĞİ HALİS KULLARINDAN EYLESİN....

ALLAHIM SEN BİZLERE AKIL FİKİRLERİMİZİ DOĞRU YOLDA VE YERLERDE KULLANMAYIDA NASİP ET YARABBİM...

BİZLERİ İSLAH EYLE....

asoka

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİR ANNENİN İÇLER ACISI HALİ....

AMMİİİNNN....

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN.ALLAH RAZI OLSUN.SENDEN EMAN DİLİYORUZ YARABBİM BİZLERİ KENDİ NEFSİMİZE TERKETME BİZLERİN AYAKLARINI YOLUNDA SABİT KIL BİZLERİ ŞAŞIRANLARDA EYLEME RABBİM.ŞAŞIRAN KULLARINADA HİDAYET NASİP EYLE EYYYYYY ULULAR ULUSU YÜCELER YÜCESİ RABBİM BİZLERİ AŞKINLA YAK KAVUR BİZLERİ AMELİMİZLE DEĞİL LUTFUNLA MÜKAFATLANDIR AMİN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN AMİN KARDEŞİM ELLERİME SAĞLIK SELAMÜN ALEYKÜM

Kaan Erdem

Yönetici

AMİN.AMİN.AMİN.SELAM VE DUA İLE..ALLAH CC EMANET OLUN...

omer58 yazdı:
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN.SENDEN EMAN DİLİYORUZ YARABBİM BİZLERİ KENDİ NEFSİMİZE TERKETME BİZLERİN AYAKLARINI YOLUNDA SABİT KIL BİZLERİ ŞAŞIRANLARDA EYLEME RABBİM.ŞAŞIRAN KULLARINADA HİDAYET NASİP EYLE EYYYYYY ULULAR ULUSU YÜCELER YÜCESİ RABBİM BİZLERİ AŞKINLA YAK KAVUR BİZLERİ AMELİMİZLE DEĞİL LUTFUNLA MÜKAFATLANDIR AMİN

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
S.A BİR HABER KANALINDA BİR YERDE MÜZİK EŞLİĞİNDE STRES ATAN BAYANLARIN YANINA GİRİP RÖPORTAJ YAPTILAR..SIRA BİR ANNEYE GELDİ....

---MERHABA NASIL BULDUNUZ BU YÖNTEMİ...

---ÇOK İYİ BULDUM ÇOK YARARLI BEN SİNİR HASTASIYIM STRESİM VE SİNİRİM GEÇTİ..

---HOPLAYIM ZIPLAMAK İYİ GELDİ..

---BEN TRAFİK KAZASINDA KIZIMI KAYBETTİM O ACIYI VE ZOR GÜNLERİMİ BU STRESS YÖNTEMİYLE ATTIM...

ALLAH CC BİZLERİ BİLİNÇLİ KULLARINDAN EYLESİN.HİDAYETE ERENLERDEN VE ERDİRİLENLERDEN EYLESİN...DİNİNİ BİLEN VE BİLDİKLERİNİ YAŞAYAN KULLARINDAN EYLESİN...VEFAT ETMİŞ BİR MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZİN ARKASINDAN DUA OKUYABİLEN VE BUNU DÜŞÜNEN SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDE OLAN HZ.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V.EFENDİMİZİ LAYIK ÜMMET VE ALLAH CC SEVDİĞİ HALİS KULLARINDAN EYLESİN....

ALLAHIM SEN BİZLERE AKIL FİKİRLERİMİZİ DOĞRU YOLDA VE YERLERDE KULLANMAYIDA NASİP ET YARABBİM...

BİZLERİ İSLAH EYLE....

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ABİ ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...

CEVDET-71 yazdı:
AMİN AMİN KARDEŞİM ELLERİME SAĞLIK SELAMÜN ALEYKÜM

Kaan Erdem

Yönetici

ŞU RESMİ GÖRDÜKÇE İÇİM O KADAR YANIYOR Kİ...ALLAHIM BİZLERİ AFFEYLE RABBİM. ELİMİZİN VERDİĞİN GÜCÜN MUHTAÇLARA YETMEMESİNDEN YADA YETMESİ İÇİN UĞRAŞMADIĞIMIZDAN RABBİM...AFFET BİZİ....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

cennet_agaci yazdı:
:(:(:( AMİN İNŞ

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
ŞU RESMİ GÖRDÜKÇE İÇİM O KADAR YANIYOR Kİ...ALLAHIM BİZLERİ AFFEYLE RABBİM. ELİMİZİN VERDİĞİN GÜCÜN MUHTAÇLARA YETMEMESİNDEN YADA YETMESİ İÇİN UĞRAŞMADIĞIMIZDAN RABBİM...AFFET BİZİ....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

cennet_agaci yazdı:
:(:(:( AMİN İNŞ

AMİN İNŞ KARDEŞİM BENDE ÇOK ÜZÜLDÜGÜM İÇİN BU RESMI KOYMAK İSTEDIM BELKI BIRILERINE DERS OLUR DİYE :(:(

hakan can

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bir yazı olmuş kardeşim...selam ve dua ile..

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN...AMİN...AMİN...AMİN.. ALLAH'IM BÖYLE DÜŞÜNÜP UYGULAYANLARA HİDAYET İHSAN ETSİN....

SELAMETLE....B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE....

siyah_inci87 yazdı:
AMİN...AMİN...AMİN...AMİN.. ALLAH'IM BÖYLE DÜŞÜNÜP UYGULAYANLARA HİDAYET İHSAN ETSİN....

SELAMETLE....B)B)B)B)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. kardeşim o haberi dinledigim zaman aynı şeyleri düşündüm.Allahc.c. razı olsun Rabbime emanet ol

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

amin

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ÇOK YAZIK VE ÜZÜCÜ...SELAM VE DUA İLE....

derya_gulu yazdı:
S.A. kardeşim o haberi dinledigim zaman aynı şeyleri düşündüm.Allahc.c. razı olsun Rabbime emanet ol

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. amin kardeşim duaların için bende izledim o haberi ve inan çok üzüldüm ölen çocoğun arkasından kuran okumak varken stres atmak için göbek atmak.........rabbim hidayet versin.

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ASLINDA HABERİ BEN BİRAZ YONTARAK İZAH ETTİM...ASLINDA DURUM DAHADA VAHİMDİ...ALLAH CC AKIL FİKİR VERSİN...İSLAH ETSİN...ALLAH CC EMANET OLUN...

deren75 yazdı:
s.a. amin kardeşim duaların için bende izledim o haberi ve inan çok üzüldüm ölen çocoğun arkasından kuran okumak varken stres atmak için göbek atmak.........rabbim hidayet versin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt