Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BİR ÂMÂ ÇOCUĞUN HASRETİ (1 Kullanıcı)

_berna

Kayıtlı Kullanıcı
BİR ÂMÂ ÇOCUĞUN HASRETİ

İşitiyorum, güneş pek güzel,çay kenarında suyun üzerine doğru sarkan çiçeklerin manzarası pek latif imiş.
Ve nazik öten kuşların,havai böceklerin uçuşu da görülecek şeylerden imiş.
İşitiyorum ki geceleri gökyüzünde gizli ışıklar görünürmüş.Dalgaları gözyaşları gibi hazin olan deniz içinde dahi,beyaz yelkenli gemiler akıp gidermiş.
İşitiyorum ki çiçeklerin renkleri pek latif imiş.Dereler ,dağlar,çayırlar,sular,ormanlar ve özellikle fecir zamanları o kadar güzel o kadar şirinmişler ki,bu kadar azamet ve ihtişama karşı insan,Rabbine secdeler edermiş.
Fakat ben,ne gürültüsünü işitmekte olduğum denizi,ne o rengarenk çiçekleri,ne gökyüzünü,ne o güzel meyveleri,ne kuşları,ne aydınlığı göremediğimden dolayı müteessir değilim.
Hayır Allah ım hayır!Şu fani alemin güzelliklerinden hiç birini arzu etmem.İlla.Heyhat.
ANACIĞIMI GÖREYDİM!

l@l

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİR ÂMÂ ÇOCUĞUN HASRETİ

emeğine sağlık B) B) B)

hayrunnisa

Kayıtlı Kullanıcı

Fakat ben,ne gürültüsünü işitmekte olduğum denizi,ne o rengarenk çiçekleri,ne gökyüzünü,ne o güzel meyveleri,ne kuşları,ne aydınlığı göremediğimden dolayı müteessir değilim.
Hayır Allah ım hayır!Şu fani alemin güzelliklerinden hiç birini arzu etmem.İlla.Heyhat.
ANACIĞIMI GÖREYDİM!

Selamun Aleyküm kardeşler Allah Herkesin Arzuladığı Güzel Şeyleri Versin

sessizseda

Kayıtlı Kullanıcı

CENABI HAKKA NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR.AMA ŞÖYLE BİR GERÇEKTE VARDIRKİ GÖZLERİ ALEMİ GÖREN KÖRLERDE MEVCUTTUR.ONLARDANDA OLMAYALIM İNŞAALLAH.YILLAR ÖNCESİNDE GEÇİRMİŞ OLDUĞUM KAZADA HASTANEDE GÖZLERİM GÖRMÜYORDU.IŞIK YANSIMASI DAHİ BEYNİMDE AĞRILAR MEYDANA GETİRİYORDU.KARANLIK OLMALIYDI HER YER GÖRMÜYORDUM.AMA BEYNİMDE SIZLAMALAR GÖZLERİMİN GÖRMEMESİNİ UMURSAMIYOR ALLAHIM BU AĞRI DİNSİN DİYE DUA EDİYORDUM.CENABI HAK ÇOK BÜYÜK DOKTORLARIN ARTIK GÖRMEZ VE ÖMÜR BOYU BU BAŞ AĞRILARINI ÇEKER DEMELERİNE RAĞMEN HASTAHANEDEN TABURCU OLDUĞUM GÜN GÖZLERİM GÖRMEYE BAŞLAMIŞ BAŞ AĞRILARIMDAN ESER KALMAMIŞTI.HAMDOLSUNKİ YILLAR GEÇMESİNE RAĞMEN ÇOK SAĞLIKLI GÖRÜYORUM NAZAR DEĞDİĞİNDE AZCIK BAŞIM AĞRIYOR AMA HAMDOLSUN Kİ HİÇ BİR RAHATSIZLIĞIM YOK.BERNA ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK BENİ DERİNLERE GÖTÜRDÜ PAYLAŞIMIN.

_berna

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN CÜMLEMİZDEN RABBİM RAZI OLSUN.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ,RABBİM O ZOR GÜNLERİ TEKRAR YAŞATMASIN İNŞAALAH.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt