Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bir akıl veren (1 Kullanıcı)

minanur

Kayıtlı Kullanıcı
s.a öncelikle bi çare ablama çare arıyorum ama ne yapmam gerektiğinide bilimiyorum ablam 10 yıllık evli.doğuştan kalp hastası bi oglu var kocası sürekli içki içiyo şu zamanın şartlarındada çok güzel bi para alıyo ama evdekilere ne fayda şaşırmış kalmışız artık ne konusmak fayda ediyo ne bırakıp gitmek.bir akıl verin ne yapmalıyız sabır ediyoruz ama 10 yıldır böyle hiç bir düzelme yok kalın sağlıcakla a.e

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM
GEÇMİŞ OLSUN ABLANIZ İÇİN ÜZÜLDÜM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.
YUVAYI NE KURMAK NEDE YIKMAK ÇOK ZOR. KARŞILIKLI FEDAKARLIKLAR GEREKİYOR. AMA 10 YILDIRBÖYLEYSE BAKILMASI GEREK ÇARESİNE. HEM ÇOCUK İÇİN KÖTÜ ÖRNEK HEMDE ABLAN İÇİN KÖTÜ BİR HAYAT. AMA 10 KEZ DÜŞÜNÜLÜP BİR KEZ KARAR VERİLMESİ GEREKEN BİR DURUM. BUNLAR BENİM ACİZANE FİKRİMDİ. YANLIŞ KELİMELER TELAFFUZ ETTİMSE KUSURA BAKMAYIN. RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ. HAYIRLI AKŞAMLAR

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim Allah Ablacigina şifalar Versin.allah Onun Yardimcisi Olsun .eşine Bundan Sonraki Yaşantisinda Dogru Yolu Bulup Hidayete Erdirmek Kismet Etsin Ihşallah.her Sabrin Sonu Selamettir.sizde Sabredip Sonunda Selamete çiikarsiniz Ihşalah...allaha Emanet Olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt