Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Ailemde yok artık.. Dökülecek yaprağım kalmadı.. (1 Kullanıcı)

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Sonbaha uğramış biağaç gibi savrulmaya başladı yapraklarım, önce bu borcun altına girdim ve battıkça battım sonra başlayan isflas serüveni ve parayla kaybolan itibar, ve bu itibarın kaybolmasıyla başlayan eziklik duygusu, eziklik duygusunun verdiği suçluluk, şaşkınlık ve bununla gelen bir çok şey.. Daha sonra anne babamın yokluğu bırakışları ve gidişleri, elimden tutmayışları şimdi karım ve çocuğumun yok oluşu.. Daha fazla savurma beni sonbahar dökülecek yaprak kalmadı bende, ama sonbahar sana inat birgün bu yüreğim yaşayacak ilk baharı belki dökülen yaprakların yerini alamayacak ama yeni yapraklar çıkacak onların yerine, gün gelip yine meyve verecek o dallar.. Yine açacak çiçeklerim ilk bahar gibi.

Ama hayat neden böyle acı süprizlerle çıktı karşıma, Çok mu kötü biriydim acaba ama mutlaka hakkettiğim bi nokta vardır.. Ardam canım oğlum hasretine dayanamayıpta bir gün olsun gitme dediğim yavruma bi ömür boyumu sana hasret kalacktı baban!! Neden ya rabbim tamam iyi bir geçmişim yok buna razıyım ama rabbim oğlumun benden gitmesimi gerekiyordu bu olanlar yüzünden..

Ey para oluşşun bi dert olmayışın birden fazla.. Senin yüzünden anlamsız kağıt parçaları yüzünden ailemi sevdiklerimi kaybettirdin bana, Annemi ve babamı, Çok sevdiğim karımı ve dünyalara değiştirmeyeceğim oğlumu aldın benden, ne sin biliyormusun şuan şeytanın en değerli dostusun PARA!! Çünkü senin için herkes birinden kopuyor, herkesi esir alman bir kaç dakika sürmüyor para.. Benim de mutluluğumu çaldın, sevdiğimi aldın benden, Lanet olsun sana...

Allahım bu çaresizlik içinde sana geldim, sana sığındım, Birtek seninle yalnızken ağlayıp içimi döktüm, gözyaşlarımla yüreğimin feryadını duyurdum sana, ölmek istedim gazabından korktum, Sana secde ettim, Ellerimi her zaman ve yalnız senin dergahına açtım.. Yalnız sana yalvardım her daim sadece senin rahmet elim üstümde olsun istedim, hor görülüşümü, çaresiz kalışımı, insanlar tarafından ezilişimi, borçlusu olduğum insanların nefsime zulm edişlerini birtek sana şikayet ettim, Her gece bıkmadan sana anlattım ya rabb.. Sana güvenerek uyudum, seninle huzur buldum, ilminle bana yolumu göstermeni istedim, nurunla yolumu aydınlatmanı istedim hep sabrettim.. Allahım gücüm kalmadı, tükendiğimi hissediyorum, boğazıma düğümlenen düğümü artık daha fazla sıkıldığını hissediyorum ya rabb. Kötü bişey yapmak istemiyorum allahım, nefsime uyup yanlış biişey yapmak istemiyorum allahım. Ne olur ya rabbim beni içinde bulunduğum bu durumdan dolayı sabır ver, kötü bişey yapmama ancak sen engel olursun allahım, ne olur rabbim çekme elini üzerimden, beni bana bırakma ALLAHIM!!!

Arkadaşlar çok doluyum yazmak istedikçe yazasım geliyor, ama sizine başınızı ağrıttım kusura bakmayın ne olur. Allaha emanet olun ve bana güç vermesi için dua edin!

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ÜMİTSİZ olma kardeşim ne güzel inancın var böyle zor durumda olman böyle yalvararak dua etmen manevi olarak seni çok yükseltiyor aslında günahlarına keffaret olsun inşallah. zaten zor durumda kalınca böyle yalvarıp yakarıyoruz. bugünlerde geçer inşallah hiç görmemişe dönersin. herşey düzelir inşallah bu cuma gününün hürmetine. ALLAH sana tez zamanda hayırlı kapılar açsın. ah maalesef çoğu insan paranın malın esiri kimde para mal var ona yöneliyorlar daha fazla saygı duyuyorlar.

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
Allah yar ve yardimcin olsun abi !!!!!!!!! O kadar içten yazmişsin ki bu satirlari çok duygulandim.her şerde bir hayir vardir herşeyin hayirlisi inşaallah.hepimiz b ir sinavdayiz bu sinavi başarili bir şekilde atlatmak dilegiyle

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
Mubarek gunun yuzu suyu hürmetine rabbim dualarını kabul etsin kul sıkışmadan hızır yetişmez der buyuklerimiz allah bir kapıyı kaparsa bir başkasını açar .imtahan dunyasındayız burası bir sınıf bizler ögrenci bu sınavdan yüzümüzün akıyla cıkmak kısmet etsin rabbim

NEDEN ACI ve IZDIRAP ?

İki sebepden dolayı insana acı ve ızdırap isabet edebilir.

1)- Herhangi bir cezamızın karşılığı (kefaret) olabilir. Ceza temizleyicidir ve arındırıcıdır. Hadis’i Şerif: "Bir Müslüman'a isabet etmiş herhangi bir hastalık, dert, hü*zün ve hatta gam yoktur ki, Allah (c.c) bunu onun hataları için keffaret kılmış olmasın."

2)- Dünyadaki imtihan sebebimiz olabilir. Bu şekilde insanlar deyim yerinde ise, terfi ederler ve dereceleri yükselir. Altın madeni şekil almak için ateşe verilir, dövülür ve üzerinde işlem yapılarak kıymet kazandırılır.

alıntı
allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Sen Allah'a dua etmekten şükretmekten vazgecme.Hayat kimisi için elem dolu kimisi için değil..
Birgün ışığın sana da yanacağını inan.İnanmaktan geçiyor herşey..
Dün kapkaranlıktı dünyam bugün o ışığı umut ediyorum..
Allah yardımcın olsun.. Duların kabul olur inşAllah..
Cennette cehennemde bu yalan dünyada..

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah kardeşim.. RAbbim ısrarcı olun benden isterken diyor, ısrarcı olalım, yalnız Allahtan isteyelim. Onun herşeye gücü kudreti yeter, maşallah inancınız yerinde asla isyana sürüklenmeyelim. RAbbim sizi ferah erdirsin, eşinizle, oğlunuzla uzun yıllar mutlu, huzurlu, sağlıklı, imanlı yaşarsınız inşallah.
VAzgeçmeyin kardeşim, ısrarcı olun, isteyin.

son gün

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'dan ümidini kesme kardeşim,bıkmadan dua etmeye devam et.RABBİM sevdiği kullarına sıkıntı ve bela verir.İnşaallah imtihanı kazanan kullarından olursun.Her sıkıntıdan sonra bir ferahlık,her karanlıktan sonra bir aydınlık vardır unutma...Rabbim yar ve yardımcın olsun.Amin...

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
ne olur kardeşim sabır sabır sabır.Biliyorsun ki bu bir imtihan dünyası.Yüce rabbim yardımcın olsun.Bizim elimizden sadece sana dua etmek geliyor.Allahım yardımcın olsun.Allah çolğun çoçuğunun yüzüne baksın.Dualarımız seninle.İnşallah bu imtihanı kazanan kullardan olursun inşallah..Sabır et kardeşim.sabır .biliyorum çok zor. Ya sabır.Allaha Emanet ol..

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
gidecek yerinmi var allahtan başka bir yaprak olup savrulmak istesende rüzgar sana nefes olmadıktan sonra ne çare sabreyle allah katında belkide en büyük sınav

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
KArdeşim üyelerin kendi resimlerini kullanması yasak.. Değiştirin isterseniz..

S£w£c£n

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim ALLAH yar ve yardımcın olsun her aklıma geldıınde duamdasın inşallah bu gunlerı atlatcan kardesım sabır en buyuk ilaç zor bi durumdasın bılıyorum ama yeterkı seytana uyma yaradana sıgın en güzel ilaçtır derdıne kardesım inşallah en kısa zamanda bu yükün altından kurtulursun kardeşim dualarımdasın her zmn inan yazını okurken gözlerım dolduu neden dıye gecıyor kalpten ama seytana uyma yaradan feraha cıkarsın sıkıntını gıdersın
ALLAHA emanetsın kardeşim

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Şeytandan nefret ediyorum kardeşim, beni bu hale getiren o; sevdiklerimi elimden alan da, beni böyle bi çare bırakanda o, bundan sonra şeytana uymaya hiç niyetim yok kardeşim, Allahım beni şeytanın şerrinden koruacaktır inşallah. Ama çok zor günler geçirdiğim doğru, bu sıkıntılar için sabır diliyorum allahtan ve o kadar şakınım ki yolumu açmasını istiyorum rabbimden.. Ailemi çok seviyordum ama bu borçluların yüzünden evde huzur adına bişey kalmadı, onalra bişey olmasından o kadar korktum ki belki de en hayırlı şey olacakmış bizim için. O kadar doluyum ki ne yapacağımı bilmiyorum, aciz aciz oturuyorum, her tarafım bi çıkmazz, ayrı bir çaresizlik, insanların bu denli duyarsız ve menfaat düşkünü olması beni daha da üzüyor. Ey rabbim Sadece sana dua ediyor ve sadece senden bekliyorum allahım..

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Çocuğumu özledim ben, ona sarılmayı özledim, onunla kavga etmeyi özledim. Allahım onu bana geri ver ya rabb. bu durumdan beni feraha çıkar allahım..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Kardeşim, çok üzüldüm durumuna...
Allah yar ve yardimcin olsun, herşey gönlünce olsun,...
Sabret. Sabret, başka yapabilecegimiz, elimizden gelen yok....,
allaha bol bol dua et, emin olki bunlari en kisa zamanda atlatacaksin, çünkü ben eminim...
Allaha emanet ol...
Selam ve dua ile kal...

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
sabrın sonu mutluluk olacak allahın izniyle,Rabbim saptırmasın...
gönül kasvetinizi gidersin,hiç ummadık yerden rızıklandırsın inşallah...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Kardeşim Allah yardımcın olsun çok zor bir durumdasın ama hepimizin hayatında zaman zaman böyle günler yaşanıyor her şeyin başı sabırdır.Yeterki sen inancını kaybetme namaz kıl sürekli dua et Rabbime mutlaka bir çıkış yolu bulursun inşaallah ...
Rabbim doğru yoldan ayırmasın bizleri...Amin
Selam ve dua ile kalın..

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleyküm kardeşim biliyorum hayat çok zor ama yaşamak zorundayız hayatın bir yerinden tutarak evet rabbim bizi bize bırakmasın çünkü o zaman çok yanlışa düşebiliyoruz rabbim birgün bu hayatı sanada güldürü ve bu sıkıntılarından kurtarır kardeşim sabırlar versin dualarımız seninle inşallah

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kimseyi benim düştüğüm duruma düşürmesin, Allah kimseyi çocugundan ailesinden ayrı olmak zorunda bırakmasın..

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
tevekkül rabbim, sen bana hayırlı bi kapı aç ne olur, beni sensiz bırakma allahım..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt