Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bir Ablamin cok büyük derdi var (1 Kullanıcı)

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. degerli kardeslerim. Insallah hepiniz iyisinizdir.
Kisaca derdimi anlatayim. Benim cok sevdigim bir ablam var - cok zor durumda(ayni zamanda cok yakin akrabam). Uzun zamandir oturum alamiyor, malesef bir kac yildir calistigi bütün parasini avukat icin harcadi- bu esnadan kocasi ile cok sorun yasadi. kocasi ve onun ailesi tarafindan cok haksizliga ve aslinda bu duruma itildi. kendi secmedi....
gecen haftada isten cikarilmis:-(
malesef simdi ne yapacagini bilemiyor. maddi olarakda manevi olarakta cok zor durumda. ne yazikki kocasida yardim etmiyor.
bizde (ben ve bir arkadasim) bu ablamiz icin salati tefriciye okumaya basladik. Ocak ayinin ilk haftasi mahkeme sonucu belli olacak - insallah oturumu alir. burda kurulu düzeni insallah bozulmaz-oglu (12yasinda) insallah okuluna devam edebilir...........
YARIN süremiz doluyor.
Belki vakti olan kardeslerim bunu okur ve bize yardim eder.
okunmasi gereken salati tefriciye sayisi: 1000 tane.
Allah okuyan ve okuyamayan herkezden razi olsun.
Allaha emanet......

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Rabbim ablanızın yar ve yardımcısı olsun 100 adet aldım duaları kabul olur inşallah selametle :gulegule

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm 100 tanede ben alayım.bu gün bitirmem gereken çok dua var.kusura bakmayın.gönlüm isterki daha çok alayım.yarın akşama kadarmı süre.rabbime emanet olun.

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm 100 tanede ben alayım.bu gün bitirmem gereken çok dua var.kusura bakmayın.gönlüm isterki daha çok alayım.yarın akşama kadarmı süre.rabbime emanet olun.
s.a. canim kardesim. cok sag ol ALLAH c.c. senden ve bu sitede herkezden razi olsun. Ne kusuru estagfurullah hic kusur olurmu. Cok cok sag ol kardesim:)
evet süre yarin aksama kadar
selametle
aeo

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim Allah (c.c.) yardimciniz olsun.Ben insaAllah 50 tane okuyabilirim.Dua ile...

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. arkadaslar. ALLAH c.c. okuyan ve okuyamayan herkezden razi olsun. Tefriciyeleri biz bitirdik. Selam ve dua ile......Eygi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt