Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bılmıyordum öğrendım (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bazen bılgısız oluyoruz ve hata yapabılıyoruz
kendı adıma konuşmak ıstıyorum,bunu anlatmak ıstıyorum kı cevremızdekı kışılerı bılgılendırelım.
üniversıteye kadar hıç kapalı arkadaşım olmamıştı benım.annem veya teyzem kapalı ama tam değıl.ve o zamnalar benım gıttığım selcuk unıversıtesınde kapalı arkadaşlarımda derse gırebılıyorlardı.çarşaflı arkadaşlarda.hıç ıfade etmemıştım ama çarşaflı olan arkadaşlarımı farklı değerlendırıyordum yanı saoğuk gıbı.sonra yurtta kaldığım bır gun bırısıyle tanıştım ve ertesı gun o kız bana çarşıda selam verdı oncelerı tanıyamamıştım çarşaflıydı cunku.......
sonra dan arkadaş olduk.en yakın arkadaşlarımdan bırı de kapalıydı

ama hıçbır zaman neden kapandığını sormamıştım......

bunu nıcın mı anlatıyorum....bılmıyorlar arkadaşlar bazıları bılmıyorlar benım bılmedığım gıbı

ama daha sonra öğrendım,öğretmedıler ben öğrendım ve sımdıde burda bırcok şeyı öğrendığım gıbı....

allah razı olsun

okuduğunuz ıcın gozlerınıze sağlık

allaha emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli büyüğüm.

örtüsünün hakkını verene selamünaleyküm.

bilmeden,cahilce konuşmamak gerekir.(sözüm size değil.) dil uzattığımız burun büktüğümüz,kibirlendiğimiz,nasipsizlik ve gaflete düştüğümüz dinimizdeki bir çok konudan hesaba çekileceğimizi sakın ola unutmayalım.

mevlam cümlemizi islah eylesin ve hidayete erdirsin.bu gibi inancının ve örtüsünün hakkını veren hanım kardeşlerimizin ALLAH cc sayılarını kat kat arttırsın inşaALLAH.

selam ve dua ile kalın selametle.

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşım için teşekkürler...Zaten niçin kapandığımızı bilmediğimizden bu durumlara düşüyoruz...ALLAH'a emanet olun...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam değerli büyüğüm.

örtüsünün hakkını verene selamünaleyküm.

bilmeden,cahilce konuşmamak gerekir.(sözüm size değil.) dil uzattığımız burun büktüğümüz,kibirlendiğimiz,nasipsizlik ve gaflete düştüğümüz dinimizdeki bir çok konudan hesaba çekileceğimizi sakın ola unutmayalım.

mevlam cümlemizi islah eylesin ve hidayete erdirsin.bu gibi inancının ve örtüsünün hakkını veren hanım kardeşlerimizin ALLAH cc sayılarını kat kat arttırsın inşaALLAH.

selam ve dua ile kalın selametle.

selamunaleykum
evet bılmemek dı ama asla kıbırlenmek veya hor gormek değıldı
benım gıbı duşunen ve davranan cok ınsanın olduğunu bılıyorum onlara azıcık ışık tutabıldıysek ne mutlu bıze değıl mı

dualarınız ıcın amın dıyorum
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;633578' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler...Zaten niçin kapandığımızı bilmediğimizden bu durumlara düşüyoruz...ALLAH'a emanet olun...

selamunaleykum
eevet kardeşım ıcın özü zaten bu nıçın kapanıyoruz?
allah razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm gönlü güzel öğretmenim...
ALLAH sizden razı olsun. Evet çoğu tam bilmiyordur onlara anlatmak gerekir, doğruyu göstermek gerekir. Ama bazı şeyleri bilipte karşı çıkanlar yokmu onlar çok yıpratıyor bizi.
Ama tabi öğrenmekde bizim elimide değil mi. Örneğin siz kendim öğrendim diyorsunuz..
ne güzel maşaallah. bende çoğu şeyi bilmiyorum ama sizin gibi burada çok şey öğrendim ve hayatıma tatbik etmeye çalışıyorum RABBİM kabul buyursun inşaallah.

Tekrar paylaştığınız için teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. saygılarımla

ALLAHım cümlemize hoşnut olacağı ameller işlemeyi nasip eylesin...
ALLAHa emanet olunuz..
selam ve dua ile...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm gönlü güzel öğretmenim...
ALLAH sizden razı olsun. Evet çoğu tam bilmiyordur onlara anlatmak gerekir, doğruyu göstermek gerekir. Ama bazı şeyleri bilipte karşı çıkanlar yokmu onlar çok yıpratıyor bizi.
Ama tabi öğrenmekde bizim elimide değil mi. Örneğin siz kendim öğrendim diyorsunuz..
ne güzel maşaallah. bende çoğu şeyi bilmiyorum ama sizin gibi burada çok şey öğrendim ve hayatıma tatbik etmeye çalışıyorum RABBİM kabul buyursun inşaallah.

Tekrar paylaştığınız için teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. saygılarımla

ALLAHım cümlemize hoşnut olacağı ameller işlemeyi nasip eylesin...
ALLAHa emanet olunuz..
selam ve dua ile...

aleykumselam öğretmenım guzel dualarınız için amın amın amın

allah sızden de razı olsun

allah nıce guzel bılgılerı öğrenmek nasıp etsın

allah hayırların en guzelını versın

allaha emanet olun selam ve dua ıle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah bılmedıklerımızı tez zamanda öğrenmeğı nasıp etsın amın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt