Ravzadakinurunkölesi
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,
Fatiha suresinin anlamını bilmeyen kalmasın!!!!
Her gün 5 vakit namazımızın her rekatında ALLAH c.c. huzurunda okuduğumuz,Kuran-ı kerimin anahtarı olan şu mübarek surenin ne anlama geldiğini de bilmiyorsak,kıldığımız namazların değeri sizce ne kadar?
Bu surenin anlamını bilmeyen kalmasın,yeni üyelerimizden de bilmeyenler var ise ilk işimiz bu 7 ayetten oluşan kısa fakat çok önemli bu surenin anlamını öğretmek için mücadeleye davet ediyorum sizleri...
Hayırda yarışanlar kimler?
Bekliyorum...
Fatiha suresinin anlamını bilmeyen kalmasın!!!!
Her gün 5 vakit namazımızın her rekatında ALLAH c.c. huzurunda okuduğumuz,Kuran-ı kerimin anahtarı olan şu mübarek surenin ne anlama geldiğini de bilmiyorsak,kıldığımız namazların değeri sizce ne kadar?
Bu surenin anlamını bilmeyen kalmasın,yeni üyelerimizden de bilmeyenler var ise ilk işimiz bu 7 ayetten oluşan kısa fakat çok önemli bu surenin anlamını öğretmek için mücadeleye davet ediyorum sizleri...
Hayırda yarışanlar kimler?
Bekliyorum...
1- Bismillahirrahmânirrahîm
2,3,4-Hamd, Âlemlerin Rabbi, Rahmân, Rahîm, hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki Allah’a mahsustur.
5-(Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz.
6,7-Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil.