Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

biliyorum ama (1 Kullanıcı)

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
evet dediğim gibi biliyorum ama artık taşıyamıyorum ben sabırlı davrandıkca insanlar yükleniyo ağlamayı sevmiyorum aglamak insanları kendi derdimle sıkmak istemiyorum o yüzden sonunlarımı hep görmezden gelmeye calıştım sanki hayatımda hiç derdim yokmuş gibi davrandım ama herkez farklı düşündü dul dediler bi bakış attılar ama o bakış beni her gecen gün biraz daha bitirdi hadi kulundan utanmıyolarda allahtanda mı korkmuyolar dul diye namussuz da degilya bırakmıyolar acımı içimde yaşayım artık dışarı cıkmaya utanıyorum biri bişey söyleyecek die yoruldum güçüm kalmadı kimseye anlatamıyorum ben istemedim bu hayatı ama rabbim böyle nasip etmiş bende kabul ettim yaşıyorum biliyorum isyan edemem ama bazen insanlar kalbimi kırıyorlar bende rabbim senin kulun beni inçitti ben birşey yapamıyorum sen görüyorsun diyorum ve aglıyorum gülüyorum gülüyo diyorlar ağlıyorum kesin biri bişe söyledi ondan ağlıyo dediler konuşmuyorum arkamdan konuşuyolar ne yapacam yaşamak için bi sebeb bırakmıyolar sürekli yargılıyorlar dayanamıyorum artık cıkış yolu aramaktan yoruldum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt