Resul Aydın
Kayıtlı Kullanıcı
HİÇ BİR ŞEKİLDE "MAZERETSİZ" OLARAK KILINMAYAN
VAKTİN NAMAZININ KAZA OLAMIYACAĞINI..!!!
SELAM VE DUA İLE
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
Allah razı olsun güzel bir konu olmuş..
namazda seferi olundğunda, mutlaka farz namazlarını iki rekat kılmamız gerektiğni...
biliyormuydunuz.
sa kardeşim.inan bilmiyordum.allah razı olsun.
peki şimdi anlamadığım bir husus var.ben dinime bukadar düşkün olmadan önce namaz kılmıyordum.şimdi o yılların kazasını kılmaya çalışıyorum.budamı olmaz.
peki şimdi anlamadığım bir husus var.ben dinime bukadar düşkün olmadan önce namaz kılmıyordum.şimdi o yılların kazasını kılmaya çalışıyorum.budamı olmaz.
allah razı olsun.bende öyle dua ediyorum.son nefesime kadar rabbimin merhametinden ümidimi kesmicem.allaha emanet olun.yada şöyle ifade edersek,
mazaretsiz terkedilen namazınkazası olmaz.
fakat kalpler rabbimin elindedir.
yinede herşeye rağmen
''ben kılmadğım&kılamağdım namazların kazasını yaptım gerisini rabbime havale ediyorum.'' ifadesinin minnacık bir hazzı dahi güzel olsa gerek..
''ülkemizde yapılan israfla dış borcumuzun yarısına yakınını ödeyebileceğimizi''x
biliyormuydunz
Selamün Aleyküm abi, emeğinize sağlık..Allah c.c razı olsun bu hatırlatma için..Namazlarımızı hakkıyla ifa edebilmek duası ile. Selam ve dua ile.
HİÇ BİR ŞEKİLDE "MAZERETSİZ" OLARAK KILINMAYAN
VAKTİN NAMAZININ KAZA OLAMIYACAĞINI..!!!
Selamunaleykum cümleten ,bu konu hakkında tv de konusuldugunu duydum ama tam anlamamıştım şimdi anlaşıldı Allah cümlemizden razı olsun.
selamun aleyküm abi. güzel hatırlatma olmuş. Rabbim c.c. razı olsun, sevabınızı yazsın inşaAllah.
Emaneti verene emanetsiniz inşaAllah. selam ve dua ile...