Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

biliyormusunuz (1 Kullanıcı)

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
Bunu Biliyor musunuz?

▫ Bir tek sigaranın insan vücudunda 2.5 mgr. C vitaminini yok ettiğini biliyor musunuz?
▫ Ya da, sigara içenlerin vücudunda 20 yıl içerisinde 7 kg. katran biriktiğini?
▫ Sigaradan çekilen her dumanın beyninizden 50 bin hücreyi öldürdüğünü?

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Salıh bey kardeşim aslında hepimiz bundan fazlasını biliyoruz ya, nefis işte dünyanın yenilmesi en zor şeyi. Bende bir tiryakiyim henüz genc sayılırım ama vucudum sinyal vermeye başladı bile inşallah en kısa sürede bırakırım.

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Salıh bey kardeşim aslında hepimiz bundan fazlasını biliyoruz ya, nefis işte dünyanın yenilmesi en zor şeyi. Bende bir tiryakiyim henüz genc sayılırım ama vucudum sinyal vermeye başladı bile inşallah en kısa sürede bırakırım.

aleyna vealeykum selam en büyük tehdit ama farkında değiliz inşallah bırakırsınız abicim selam ve dua ile rabbime emanet olun

begench_t

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardes
sigranin farkli zararlarini bildigi halde yinede icmeye devam ediyro insanoglu, ama yinede hatirlattigin icin Allah senden razi olsun
bende nerdeyse 12-13 sene ictim, biturlu birakamiyordum
ama sirf Allah rizasi icin yaptip hic te zor olmadi bana
hadi iceneler sizde O nun rizasi icin yapin

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
bılıyor musunuz bir bebek doğduğu anda 300 kemiği vardır sonra nasılsa 206 kemık kalır....
bılıyormusunuz bır deve kuşun gözü beynınden buyuktur.....
bılıyor musunuz denız atının erkeğı hamılelık yaşar...

bunlarda allahın hıkmetı.....paylaşmak ıstedım ALLAHA EMANET OLUN

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim çok güzel bir konuya deginmissiniz.Bu kadar zararli oldugu halde biz insanlar bu bize emanet edilen organlarimizi vücudumuzu hoyratça düsünmeden kullaniyoruz.Bir bakin bakalim bu resimlere..... yorumu sizlere birakiyorum kardeslerim....

9712b69de21ef1.jpg

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Içler Acisi Bile Bile Sigara Içmek Mi?allah Korusun Dua Ile Kalin

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardes
sigranin farkli zararlarini bildigi halde yinede icmeye devam ediyro insanoglu, ama yinede hatirlattigin icin Allah senden razi olsun
bende nerdeyse 12-13 sene ictim, biturlu birakamiyordum
ama sirf Allah rizasi icin yaptip hic te zor olmadi bana
hadi iceneler sizde O nun rizasi icin yapin

ALEYNA VE ALEYKUM SELAM en güzelini yapmışsınız bir şeyler yapmak için bir yerlerden başlamak gerekiyo rabbime emanet olun selam ve dua ile

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim çok güzel bir konuya deginmissiniz.Bu kadar zararli oldugu halde biz insanlar bu bize emanet edilen organlarimizi vücudumuzu hoyratça düsünmeden kullaniyoruz.Bir bakin bakalim bu resimlere..... yorumu sizlere birakiyorum kardeslerim....

9712b69de21ef1.jpg

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt