Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bilgisayaranızda Namaz Vakti (İnternette En İyisi Bu) (1 Kullanıcı)

nofeeear

Kayıtlı Kullanıcı

Es Selamu Aleyküm ve Rahmetullah...
Güzel Kardeşlerim Benim gibi Bilgisayar bağımlısıysanız Bu proğramı Şiddetle Tavsiye ediyorum sizlere...Bilgisayara dalmışken Allah razı olsun proğramı yapanlardan beni uyarıyor kaç kere hem sesli hem yazıyla....

Bilgisayar sürümü olarak Namaz Vakti Proğramları arasında en iyisi ve en pratiği...

*Bulunduğunuz Ülke ve şehre göre ezan saatini,uyarılar ve ezan okuyarak haber veren ücretsiz bir yazılımdır
Ön İzleme;
ayarlarjx0.jpg

vakitlertn1.jpg

İNDİR

NOT: Proğramı İndirdekten sonra kurulumda hata veriyorsa Bu eklentiyi indirerek Kurunuz Sorunu Giderecektir İnşALLAH...

İNDİR===> .NET Framework 2.0
Özellikleri;

*Ezan Vakitlerini Diyanetin sayfasından Otomatik olarak güncellerHer bir ezan vakti güncellemesinde 30 günlük süre günceller ve günü gecen ezan vakitlerini otomatik olarak siler, 28 günün sonunda güncellemeyi unutsanız bile sistem kendisi otomatik olarak ezan vakitlerini günceller
*Ezan Vakitlerinden önce bir önceki vakit çıkma zamanını uyarılar ile kullanıcıya bildirir(Kerahet vakti uyarısı)
*Namaz vakitlerini ezan ile bildirir
*Ezan Duasını Gösterir
*Bulunduğunuz yer il merkezinden uzakta ve il merkeziyle olan dakika farklılıkları girebilir ezan saatlerini merkezde dahi olmasınız bile tam zamanında okur
*Cuma namazları için özel ayar yapabilirsiniz (Cuma namazı bulunan merkezde mesai saatine gelir ise cuma ezanı okuma saatini ayarlayabilirsiniz)
*Otomatik Güncelleme ile yen sürümleri otomatik olarak kontrol eder ve isterseniz otomatik olarak yükler
uyarıları türleri:mesaj kutusu,balon uyarısı veya her ikisi birden opsiyonlu olarak değiştirilme
*Tek tuşla sessiz moda alma

dervis1

Kayıtlı Kullanıcı
Felah 3.2 ezan programı

Felah 3.2 ezan programı

Felah 3.2 ezan programı çok süper.

http ://sites.google.com/site/beyaz/felah

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın kardeşim

mst2005

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler güzel program

burgutex

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.proweblabs.com
s.a. bu programın linki nerede? download yazan resme tıklıyorum imaj büyütme küçültme yazısı çıkıyor. bu sitedeki birçok programda var aynı şey.. ben bu programları nasıl indireceğim? teşekkürler.

kelebek1984

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. burgutex kardesimin yazdigi msj bende katiliyorum nerdenhangi sayfadan yükleniyor bu programm allah razi olsun............

nofeeear

Kayıtlı Kullanıcı
*Link Güncellenmiştir
*Link İndirme Hatası Giderilmiştir

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt