Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bilginiz varmı acaba? (1 Kullanıcı)

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.. ben açıköğretim lisesi öğrencisiyim 60 kredim var. 1989 doğumluyum. normal düz liseye yazılmak istiyorum. acaba açıkliseden normal liseye geçiş oluyomu? şimdiden teşekkür ederim

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bilginiz varmı acaba?

ilgi ve sadakatınızdan dolayı çok teşekkür ederim..............nerede bizim o abi ve ablalarımız???

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

kardesim bilsem yazardim ama inan hic bilgim yok:eek::eek::eek:

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim bilgim olsa yazıcam ama malesef bilgim yokki

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM BENDE TAM NET OLARAK BILMIYORUM AMA BI ARKADAS AÇIKÖĞRETIME BASVURMUSTU KAZANAMYINCA SINAVLARINI DURDURDU ÖSS YE KATILDI AMA SEN DÜZ LİSEYE GİTMEK İSTİYORSUN BU KONU HAKKINDA BI BILDIM YOK ARASTIRALIM BENCE HOCALARINA SOR VEYA DERSHANELERDE KI REHBER HOCALARINA SOR ONLAR DAHA İYİ BILIRLER. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SIMDIDEN BAŞARILAR DİLERİM.

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı

dersaneye gitsem sorucam ama ben çalışıyorum ama annem okumamı istiyo bende onun istediğini yapmak istiyorum .. ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.. bi bilgiye ulaşırsanız beni haberdar ederseniz sevinirim allaha emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt