Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

??*bilgilerinize muhtacım... yardım eder misiniz??* (1 Kullanıcı)

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar...
kaza namazları hakkında sorum olacaktı.
kaza namazlrım var ve ben her namazdan sonra kazalarını kılıyorum.
sabah namazından sonra nıyet edıyorum en son kalan sabah namazının kazasını kılmaya dıye mesela...
bu şekilde her namazın kazasını kılıyorum...
doğru mu yapıyorum?
bazı duyumlar aldım sabah namazından sonra kaza kılınmaz gıbılerınden...
gun ıcınde bır ara o gunun butun kaza namazlarını birden kılmak daha makbul diye de duydum...
acaba en dogru nasıl kılınır?
bilgilerinize muhtacım...
yardımcı olabılır mısınız arkadaşlar;??

Allah razı olsun hepinizden?:a14::a14:

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bize anlatılan ikindi namazının arkasından kaza kılınmaz biz camiide böyle öğrendik yardım olduysa ne mutlu bana

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesım ..
pekı kaza namazlarımı nasıl kılmalıyım?

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Vallaha hesabıkarışık aslında ama dur ben bir sorayım birine ÇÜNKÜ HESAP YAPIYOLARDI BENDE HESAPLATMIŞTIM

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam şimal kardeşim.
aşağıda linklerde aradığın soruların çoğunun cevabı var. ne zaman kaza kılınır nasıl kılınır. ikindiden sonra kaza kılınabilir mi sünnet yerine kaza namazı kılınabilir mi vs. ama yazdığın kadarıyla burdaki bilgilerde yaptığını doğruluyor. yine sen bir oku bu gönderdiklerimi daha netleşeceksindir inşallah.
Selam ve dua ile kal kardeşim:...
Sorularla İslamiyet | Kaza namazı borçları nasıl hesaplanır ve nasıl kılınır? Çok fazla kaza borcu olan sünnet yerine kaza kılabilir mi?
Sorularla İslamiyet | Sünnetlerin yerine kaza namazı kılınabilir mi?
Sorularla İslamiyet | Kerahet vakitleri hakkında bilgi verir misiniz?
Sorularla İslamiyet | Kaza namazı borçları kaç yaşından itibaren hesaplanır? Kaza namazı nasıl kılınır?

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam şimal kardeşim.
aşağıda linklerde aradığın soruların çoğunun cevabı var. ne zaman kaza kılınır nasıl kılınır. ikindiden sonra kaza kılınabilir mi sünnet yerine kaza namazı kılınabilir mi vs. ama yazdığın kadarıyla burdaki bilgilerde yaptığını doğruluyor. yine sen bir oku bu gönderdiklerimi daha netleşeceksindir inşallah.
Selam ve dua ile kal kardeşim:...
Sorularla İslamiyet | Kaza namazı borçları nasıl hesaplanır ve nasıl kılınır? Çok fazla kaza borcu olan sünnet yerine kaza kılabilir mi?
Sorularla İslamiyet | Sünnetlerin yerine kaza namazı kılınabilir mi?
Sorularla İslamiyet | Kerahet vakitleri hakkında bilgi verir misiniz?
Sorularla İslamiyet | Kaza namazı borçları kaç yaşından itibaren hesaplanır? Kaza namazı nasıl kılınır?

Allah razı olsun kardeşim..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
bu arada inşallah yanlış anlamamşsındır beni o linkleri kolaylık olsun diye göndermedim kendim yazarsam belki yanlış eksik yazarım diye kaynak göndereyim dedim. inşallah faydalı olur. hayırlı günler
Selam ve Dua ile...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
bu arada inşallah yanlış anlamamşsındır beni o linkleri kolaylık olsun diye göndermedim kendim yazarsam belki yanlış eksik yazarım diye kaynak göndereyim dedim. inşallah faydalı olur. hayırlı günler
Selam ve Dua ile...

estağfirullah ALlah razı olsun kardeşim aydınlattınız beni..

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com

sağol kardeşim de ben zaten kaza olarak farz namazlarının kazasından bahsetmıstım..
Sünnet namazın kazası diye birşey yazmıyor zaten.
Bizde aynı şeyden bahsettik kaza namazının kılınışıyla alakalı geniş bilgi linkte mevcut.Dualarınızı istirham ederiz..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt