Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bileniniz var mı (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan gülderen özdemir
  • Başlangıç tarihi
G

gülderen özdemir

sevgili din kardeşlerim öğrenmek istediğim bir konu daha var sizce ben doğum yaptıktan sonra bebegimi emzirmek zorunda değilim diyerek eşime git cocuguna süt annesi bul diyebilirmiyim böyle bir hakkım varmı bebegimi emzirmeme gibi bir durumum söz konusu olabilirmi arkadaşımla bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bence ben emzirmek zorundayım diyorum arkadaşım hayır böyle bir mecburiyetimiz yok dinimizce diyor dinimizce bunun gerçeği nedir ?cevap yazan din kardeşlerimden allah şimdiden razı olsun a.e.o.selam ve dualarımla sevgiler hayırlı günler:H

G

gülderen özdemir

anlaşılan kimse bu konularla ilgilenmiyor bir bilgileri yok olsa neden paylaşmasımlar ki
a.e.o. beyler bayanlar

holalı

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim evet bir anne çocuğunu emzirmek zorunda değil isterse süt annesi tutabilir ama emzirmesi her yönden daaha evladır annesinin sütünü alan çocuk annesine daha bağlı olur ve emzirmek kanser riskini azaltıyor inşallah istediğin cevabı vermişimdir

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Valla canım anne sütü her derde devadır anne sütü üzerine süt aramam ama diyorsan süt anne emzirsin sütün olmazsa emzirt sütün varsa sen emzirt çocuğunu bağrına bas derim emzirmek çok önemli çünkü bebeğin seni emerken tanıyacak kokunu hissedecek ve aranızdaki bağ güçlenecek ayrıca bir çok şey sonra pişman olursun selametle

G

gülderen özdemir

Değerli kardeşim evet bir anne çocuğunu emzirmek zorunda değil isterse süt annesi tutabilir ama emzirmesi her yönden daaha evladır annesinin sütünü alan çocuk annesine daha bağlı olur ve emzirmek kanser riskini azaltıyor inşallah istediğin cevabı vermişimdir
canım kardeşim yorumun için sağolasın a.e.o.selam ve dua ile

G

gülderen özdemir

Selamün Aleyküm
Valla canım anne sütü her derde devadır anne sütü üzerine süt aramam ama diyorsan süt anne emzirsin sütün olmazsa emzirt sütün varsa sen emzirt çocuğunu bağrına bas derim emzirmek çok önemli çünkü bebeğin seni emerken tanıyacak kokunu hissedecek ve aranızdaki bağ güçlenecek ayrıca bir çok şey sonra pişman olursun selametle
ve aleyküm selam canım bende arkadaşıma anne olarak kendim emzirmek isterim dedim anne sütü bencede çok önemli allah a emanet ol canım cevabın içinde sağolasın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt