Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bil Bakalim... (1 Kullanıcı)

gül kokusu06

Kayıtlı Kullanıcı
kirpiler Düşmanlarina Neden Ok At Atmazlar?

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
okları bitmesin diye...:K:K

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Peki...

Peki...

Akdenizliler çay içerken, çay kaşığıyla sağdan sola doğru, İç Anadolu insanı soldan sağa doğru, Karadenizliler ise ileri-geri karıştırırmış....
NEDEN?
:evet

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
düşündüm ama bulamadım kesin hiç kimsenin aklına gelmicek çok basit bir cevabı vardır???

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

düşündüm ama bulamadım kesin hiç kimsenin aklına gelmicek çok basit bir cevabı vardır???

Hemen PES etmek yokkkk....
Bulmaya devammmm...
Selam ve DUA ile...:evet:H

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
düşünüyorum düşünüyorum aklıma hiç bişey gelmiyo

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
sağ tarfa karıştırıyorum alışkanlık oldu bende küçükkende ileri geri karıştırırdım.2-3 yıl öncede sola doğru karışrtırıyodum.

mavci

Yönetici
Hımmmm....

Hımmmm....

sağ tarfa karıştırıyorum alışkanlık oldu bende küçükkende ileri geri karıştırırdım.2-3 yıl öncede sola doğru karışrtırıyodum.

Siz bayağı karıştırmışsınızzz...
Tuhaf bir durummm...
:A:K:evet

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
yani karıştıra karıştıra aklımda karıştı sorunun cevabını öğrenebilirmiyim???

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
madem öyle bende sana soruyorum sen cevabı söylersen bende söylerim bi bakalım mavci efendi

adamın biri canı sıkılır evde' kahveye gider ve kavede cok cay içtiği için tuvalete girer orda bi kağıt görür ve adamın okuma yazması olmadığı için kahvedekilerine sorar burda ne yazıyor diye kahvedekiler bunu görünce adamı iyi bi döverler ve adam o haliyle düşe kalka eve gider karısı ne oldu kocacım der bu halin ne böyle sorma karıcım tuvalette bi kağıt gördüm kahvedekilerine gösterdim beni bu hale soktular der ve karısı alır kağıda bakar oda bi kaçtane kocasına vurur ve hemen boşanma davası acar mahkemede hakim sorar hayırdır siz cok iyi anlaşırdınız ne oldu neden bu boşanma davasını actınız der adamda hakim bey bven bi kahve tuvaletinde bunu gördüm ve bunlar başıma geldi der hakim alır bakar bunu hemen asın der adama asılmadan önce tek dileğiyle bunu bankada bi kutuya saklar ve o bankaya hırsız girer o kutuyu acınca hırsız o bankayı soymaktan vazgecer ve bırakır kaçar adam asılınca adam ahirette sorguya girer melek sorar ne oldu ne yüzünden öldün der adam başın gecenleri anlatır ve melek bunun dediklerin, duyunca hırsızın bıraktığı kağıda bakar ve hemen der bunu direk cehennemeye atın der........!!!!

sizce bu kağıtta ne yazar????

gulden_90

Kayıtlı Kullanıcı
çok merak ettim ama bulamadım ne yazıomuş kağıtta

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
valla cevabını bilmek istiyorsanız mavciye söleyin çay karıştırma bilmecesinin cevabını söylerse bende bu bilmecenin cevabını söylerim

mavci

Yönetici
...Neyse...

...Neyse...

madem öyle bende sana soruyorum sen cevabı söylersen bende söylerim bi bakalım mavci efendi

adamın biri canı sıkılır evde' kahveye gider ve kavede cok cay içtiği için tuvalete girer orda bi kağıt görür ve adamın okuma yazması olmadığı için kahvedekilerine sorar burda ne yazıyor diye kahvedekiler bunu görünce adamı iyi bi döverler ve adam o haliyle düşe kalka eve gider karısı ne oldu kocacım der bu halin ne böyle sorma karıcım tuvalette bi kağıt gördüm kahvedekilerine gösterdim beni bu hale soktular der ve karısı alır kağıda bakar oda bi kaçtane kocasına vurur ve hemen boşanma davası acar mahkemede hakim sorar hayırdır siz cok iyi anlaşırdınız ne oldu neden bu boşanma davasını actınız der adamda hakim bey bven bi kahve tuvaletinde bunu gördüm ve bunlar başıma geldi der hakim alır bakar bunu hemen asın der adama asılmadan önce tek dileğiyle bunu bankada bi kutuya saklar ve o bankaya hırsız girer o kutuyu acınca hırsız o bankayı soymaktan vazgecer ve bırakır kaçar adam asılınca adam ahirette sorguya girer melek sorar ne oldu ne yüzünden öldün der adam başın gecenleri anlatır ve melek bunun dediklerin, duyunca hırsızın bıraktığı kağıda bakar ve hemen der bunu direk cehennemeye atın der........!!!!

sizce bu kağıtta ne yazar????

Boş bir TUVALET KAĞIDI....:K

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt