Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bi sorum var arkadaşlar (1 Kullanıcı)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlarbir kaç aydır siteye üyeyim ama msjlarımı büyük yada renkli yazamıyorum bunun nasıl yapıldıgnı söylerseniz sevinirim:H

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam kardesim yazi yazdigin o kutnun altindaki cevapla yerine gelismis kismina basarsan karsina yazi yazmakla ilgili çok daha gelismis bir tablo çikacaktir . oradan istedigin yazi turunu seçip istedigin buyuklugu ve rengide ayarlayabilirsin . insallah anlatabilmisimdir selam ve dua ile.. kolay gelsin..

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Onu Yapiyorumda Gene Yazida Bişey Degişmiyo

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlarbir kaç aydır siteye üyeyim ama msjlarımı büyük yada renkli yazamıyorum bunun nasıl yapıldıgnı söylerseniz sevinirim:H

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
ÖNCELİKLE NASIL BÜYÜK YAZILDIĞINI ANLATIYIM:YAZINI YAZDIKTAN SONRA
MAUSUN SOL TARAFINA BASILI TUTUP YAZININ HEPSİNİ MAVİ RENGE GETİRİYOSUN O ŞEKİLDE BIRAKIYOSUN VE BÜYÜTMEK İÇİN HEMEN ÜST TARAFTAKİ BÜYÜK YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNE TIKLAYIP İSTEDİĞİN BOYUTTAKİ NUMARAYI TIKLIYOSUN.
RENGİNİ AYARLAMAK İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOSUN ÜSTTEKİ A YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNİ TIKLAYIP HANGİ RENGİ İSTİYOSAN ONA TIKLIYOSUN

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
ÖNCELİKLE NASIL BÜYÜK YAZILDIĞINI ANLATIYIM:YAZINI YAZDIKTAN SONRA
MAUSUN SOL TARAFINA BASILI TUTUP YAZININ HEPSİNİ MAVİ RENGE GETİRİYOSUN O ŞEKİLDE BIRAKIYOSUN VE BÜYÜTMEK İÇİN HEMEN ÜST TARAFTAKİ BÜYÜK YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNE TIKLAYIP İSTEDİĞİN BOYUTTAKİ NUMARAYI TIKLIYOSUN.
RENGİNİ AYARLAMAK İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOSUN ÜSTTEKİ A YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNİ TIKLAYIP HANGİ RENGİ İSTİYOSAN ONA TIKLIYOSUN

Maşallah kullanma kılavuzu gibi..:B

Hayırlı günler abi.. :H

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
[SIZE="4"]Du Deniyim Olcakmi Bakalim[/SIZE]

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
EVETTT ALLAH razı olsun oldu

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.bende Ne Gülme Işareti Yapabiliyorum Nede Ağlama Hiç Bişey Yapamiyorum Dümdüz Yaziyorum Işte

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.bende Ne Gülme Işareti Yapabiliyorum Nede Ağlama Hiç Bişey Yapamiyorum Dümdüz Yaziyorum Işte

aleyküm selam kardeş bende sana yardım edeyim altta bi cevapla yazıyo bide gelişmiş yazıyo gelişmişe tıkla ifadeler geliyo

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam abla. bir forumu açtığınızda; en altta solda "smileler açık" diye yazıyor mu? sanırım ayarlarınızı değiştirmeniz gerekecek..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeş bende sana yardım edeyim altta bi cevapla yazıyo bide gelişmiş yazıyo gelişmişe tıkla ifadeler geliyo

pardon isranur abla, ben smileyleri göremediğinizi de sanmıştım.. kardeşimizin dediği gibi yapın siz inşaAllah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt